Παραιτήθηκε επισήμως ο Λύτρας από την υπεράσπιση – Με κουκούλα και αλεξίσφαιρο η Ρούλα – Ο διάλογος με τον δικηγόρο

Παραιτήθηκε επισήμως ο Λύτρας από την υπεράσπιση – Με κουκούλα και αλεξίσφαιρο η Ρούλα – Ο διάλογος με τον δικηγόρο

Παραιτήθηκε από συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκουο δικηγόρος Απόστολος ΛύτραςΟ κ. Λύτρας σε ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής.

«Ανέλαβα την νομική εκπροσώπηση αμφοτέρων των γονέων, με σκοπό και εντολή από την οικογένεια να βοηθήσω τόσο τους ίδιους όσο και τις Αρχές στο στάδιο διερεύνησης των θανάτων των τριών παιδιών και να τους παρέχω στο πλαίσιο αυτό νομικές υπηρεσίες.

Δεν θα αναλάβω, όπως έχω ήδη ενημερώσει τους γονείς, την υπεράσπιση της μητέρας σε βάρος της οποίας ασκήθηκε ποινική δίωξη.

Σε κάθε περίπτωση, κάθε κατηγορούμενος έχει το δικαίωμα εκπροσώπησης  από συνήγορο. Ο δε σεβασμός στο τεκμήριο αθωότητας είναι όχι μόνον δικαίωμα του κάθε κατηγορουμένου αλλά και δείγμα νομικού πολιτισμού».

Με κουκούλα και αλεξίσφαιρο η Ρούλα

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, η Ρούλα Πισπιρίγκου μεταφέρθηκε λίγο πριν από τις 11:00 στον εισαγγελέα. Η 33χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, μπήκε στην εισαγγελία από την πλαϊνή πόρτα.

Αφού εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης, η Ρούλα Πισπιρίγκου, που συνοδευόταν από ισχυρή αστυνομική δύναμη και αφορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο, θα οδηγηθεί στον ανακριτή και αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί, αφού δεν έχει δικηγόρο μετά την παραίτηση του Απόστολου Λύτρα.

Φόνισσα … το ήξερε και ο άντρας σου

Για την μεταγωγή της χρειάστηκε οι αστυνομικοί να σηκώσουν τις ασπίδες τους για να την προστατεύσουν, ενώ εξοργισμένοι πολίτεςπου βρίσκονταν εκεί την γιούχαραν.

«Φόνισσα τι έκανες στα παιδιά σου. Το ήξερε αυτό ο άντρας σου. Αφήστε να την πάμε εμείς να την τακτοποιήσουμε», φώναζαν.

«Βρώμα, φόνισσα» της φώναζαν κι εκείνη δεν είπε τίποτα ούτε καν σήκωσε το κεφάλι της! Κάποιοι άλλοι της φώναξαν και «λιθοβολισμό μέχρι τέλους, ομολόγησε για να λυτρωθείς, σκύλα».

Ο διάλογος της Ρούλας Πισπιρίγκου με τον Απόστολο Λύτρα πριν από την παραίτηση

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr ο Απόστολος Λύτρας επικοινώνησε τηλεφωνικά με την Ρούλα Πισπιρίγκου. Στη συνομιλία τους εκείνη φέρεται να αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι είναι η δολοφόνος του παιδιού της. «Μα βρέθηκε δηλητήριο στο αίμα της κόρης σου. Ποιος ήθελε να της κάνει κακό; Ο γιατρός; Οι νοσηλευτές;». Εκείνη φέρεται να μην απάντησε, ενώ ο ποινικολόγος της ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την υπόθεση.

Διαβάστε επίσης:

«Η Τζωρτζίνα μίλησε από τον τάφο»: Η παιδοψυχολόγος που ανέλυσε τις ζωγραφιές ξεσπά για την Ρούλα Πισπιρίγκου

H συμπεριφορά της Ρούλας και όσα έχει πει στους αστυνομικούς της ΓΑΔΑ – Το σατανικό σχέδιο για να αποφύγει τη σύλληψη

Τι έλεγε η Ρούλα όταν είχαν δολοφονήσει και τεμαχίσει την 4χρονη Άννυ (εικόνα)

Ροή Ειδήσεων