Παραμύθια με το όνομά του, ζωγραφιές που έγιναν κουκλάκια: 7 προσωποιημένα δώρα για το βαφτιστήρι σας το φετινό Πάσχα

Πασχαλινά δώρα για βαφτιστήρια

Παραμύθια με το όνομά του, ζωγραφιές που έγιναν κουκλάκια: 7 προσωποιημένα δώρα για το βαφτιστήρι σας το φετινό Πάσχα

Από τα πιο ξεχωριστά δώρα, που σίγουρα κάθε παιδάκι θα λατρέψει.

Καθώς πλησιάζουμε στο Πάσχα 2024, η αναζήτηση του τέλειου δώρου για το βαφτιστήρι γίνεται σε μια ευχάριστη αλλά και μεγάλη πρόκληση. Στην προσπάθεια να δημιουργήσουμε μια αξέχαστη εμπειρία για το παιδί, μπορούμε να αναζητήσουμε προσωποιημένες ιδέες δώρων που θα κάνουν τις φετινές γιορτές ακόμα πιο ξεχωριστές.

Από παραμύθια με εκείνο του ως κεντρικό ήρωα, μέχρι και τις ζωγραφιές που μετατρέπονται σε κουκλάκια, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να εκφράσουμε την αγάπη μας αυτήν την ιδιαίτερη περίοδο. Δείτε τις παρακάτω επτά προσωποιημένες ιδέες δώρων για το βαφτιστήρι σας το 2024 και δημιουργήστε αξέχαστες αναμνήσεις που θα διαρκέσουν μια ζωή.

Πασχαλινά δώρα για βαφτιστήρια: 7 προσωποιημένες ιδέες για το 2024

1.Ζωγραφιές που έγιναν κουκλάκια

Στο Creating Stories στέλνετε απλά τις ζωγραφιές των παιδιών, και εκείνοι ζωντανεύουν την φαντασία μικρών και μεγάλων.

2.Η μαγεία στο όνομά μου

Τα παιδιά λατρεύουν να διαβάζουν ιστορίες με τα ίδια ως ήρωες.Ένα προσωποποιημένο παραμύθι με το όνομα του βαφτιστηριού σας θα είναι ένα από τα καλύτερα δώρα που θα έχει να θυμάται για πάντα. Εγγυημένος ενθουσιασμός από το Μy magic story.

3.Τα δικά του λούτρινα ζωάκια

Σχεδιάστε το λούτρινο όπως εσείς θα το θέλατε για το βαφτιστήρι σας από Μemory box. Μπορείτε μάλιστα να προσθέσετε επιπλέον φωτογραφίες, κείμενο και φόντα. Βάλτε φαντασία και το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό. Τυπώστε τις επάνω στο λούτρινο και μεταμόρφωστε τις σε ένα δώρο ανυπολόγιστης αξίας!

4.Χειροποίητες λαμπάδες με όνομα 

Στο Family  and Friends θα βρείτε μοναδικές προσωποποιημένες λαμπάδες με Όνομα, ή σε Κουτί Ξύλινο με ευχές και το όνομα του παιδιού. Η Λαμπάδα που συνοδεύει το ξύλινο κουτί είναι η προσωποποιημένη Χειροποίητη με Λαγουδάκι με Όνομα, Λαμπάδα σε Κουτί Ξύλινο με ονομα με ειδική εκτύπωση.

https://familyandfriends.gr/

5.Προσωποποιημένο φωτιστικό για ένα μοναδικό δώρο

Πρόκειται για ένα μοναδικό φωτιστικό ειδικά προσωποποιημένο για το βαφτιστήρι σας. Το πιο ξεχωριστό και μοναδικό δώρο που θα μπορούσατε να του κάνετε. Θα το βρείτε στο Μy foto.

6.Led φωτιστικό με όνομα 

Στο Μyikona.gr θα βρείτε επίσης φωτιστικά led για ένα πολύ ξεχωριστό αλλά και άκρως στιλάτο πασχαλινό δώρο, ειδικά εάν το βαφτιστήρι σας είναι λίγο μεγαλύτερο σε ηλικία.

7.Παραμύθι + λαμπάδα με το όνομά του 

Στo Παραμύθι με Όνομα- Golden Edition, κρατούν την πολυαγαπημένη ιστορία του Παραμύθι με Όνομα, που φτιάχνεται με τα γράμματα του ονόματος κάθε παιδιού, αλλά επιπλέον ανανεώνουν την εικονογράφηση, τυπώνουν το όνομα του παιδιού στο εξώφυλλο του δικού σας παραμυθιού, επιλέγετε ανάμεσα σε 4 χρώματα εξωφύλλου και βάζετε τη φωτογραφία του αγαπημένου σας παιδιού δίπλα από την αφιέρωση σου στο τέλος του παραμυθιού. Μπορείτε να βρείτε τα πακέτα που περιέχουν και πασχαλινή λαμπάδα με όνομα, εδώ.

Διαβάστε επίσης:

Σοκολατένια αυγά 2024: Οι καλύτερες επιλογές για το φετινό Πάσχα

Γιατί τα σοκολατένια αυγά του Πάσχα είναι πιο νόστιμα από την κανονική σοκολάτα;

Πώς φτιάχνονται τα σοκολατένια πασχαλινά αυγά- Δείτε το βίντεο