Πάρτε τα παιδιά και απολαύστε μαζί τους δωρεάν παραστάσεις και συναυλίες σε υπέροχους αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας

Πάρτε τα παιδιά και απολαύστε μαζί τους δωρεάν παραστάσεις και συναυλίες σε υπέροχους αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας

Από τις ωραιότερες καλοκαιρινές εμπειρίες στην Ελλάδα είναι οι εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σε αρχαιολογικούς χώρους, τα ζεστά βράδια του Αυγούστου με φεγγάρι! Φέτος, παρά τις ανατροπές που έφερε παγκοσμίως η πανδημία, το υπουργείο Πολιτισμού κατάφερε να διατηρήσει τις υπέροχες αυτές καλοκαιρινές βραδιές με το πρόγραμμα «Ολη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός» που ξεκινά στις 18 Ιουλίου και ολοκληρώνεται στις 30 Σεπτεμβρίου.

Στο πρόγραμμα αυτό συμμετέχουν οι εξής πολιτιστικοί οργανισμοί: Εθνικό Θέατρο, Εθνική Λυρική Σκηνή, Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης, Κρατικό Θέατρο, Βορείου Ελλάδος, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, MOMus, Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, Λαογραφικό και Εθνολογικό Μουσείο Μακεδονίας-Θράκης, Λύκειο Ελληνίδων, Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν, Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Πολιτιστικός Οργανισμός ΝΕΟΝ.

Στο πλαίσιο αυτού 270 εκδηλώσεις, παραστάσεις και συναυλίες, θα πραγματοποιηθούν στα αρχαία θέατρα της χώρας με εντελώς δωρεάν συμμετοχή του κοινού, πολλές εκ των οποίων είμαστε βέβαιοι ότι θα απολαύσουν και τα μεγαλύτερης ηλικίας παιδιά σας.

Μη χάσετε, λοιπόν, την ευκαιρία! Πάρτε τα μεγαλύτερα παιδιά σας και απολαύστε μαζί τους μια υπέροχη καλοκαιρινή βραδιά που του μείνει αξέχαστη!

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των παραστάσεων στο Infowoman.gr.

Ροή Ειδήσεων