Πάσχα στο River West: Δύο δημιουργικά εργαστήρια + οι πιο απίστευτες δράσεις για παιδιά

Πάσχα στο River West: Δύο δημιουργικά εργαστήρια + οι πιο απίστευτες δράσεις για παιδιά

Ο χώρος εγγυάται μια μοναδική εμπειρία για τους μικρούς φίλους και σε αυτές τις πασχαλινές διακοπές.

Κάθε Πάσχα, η αναζήτηση για δραστηριότητες που θα ενθαρρύνουν τη δημιουργικότητα και τη διασκέδαση των παιδιών είναι στο επίκεντρο των εορταστικών προετοιμασιών. Φέτος, το εμπορικό κέντρο River West προσφέρει ένα πλήθος εκπληκτικών δραστηριοτήτων για να γιορτάσετε το Πάσχα στο River West με απόλυτη ψυχαγωγία και δημιουργικότητα!

Από τις 27 Απριλίου έως τις 10 Μαΐου 2024, το εμπορικό κέντρο River West ανοίγει τις πύλες του για ένα τέτοιο εορταστικό ταξίδι, γεμάτο δημιουργικότητα και παιχνίδι. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, με τα καταστήματα μάλιστα να είναι ανοιχτά και την Κυριακή, 28 Απριλίου, τα παιδιά καλούνται να ανακαλύψουν τις μοναδικές δραστηριότητες που έχουν ετοιμαστεί με μεράκι και φροντίδα από την ομάδα του River West.

Πάσχα στο River West: Δύο μοναδικά δημιουργικά εργαστήρια

Ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά αυτού του εορταστικού προγράμματος είναι τα δύο δημιουργικά εργαστήρια που φιλοξενούνται στον χώρο. Με μια μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων και υλικών, αυτά τα εργαστήρια υπόσχονται να καθηλώσουν τους μικρούς επισκέπτες και να τους προσφέρουν μια αξέχαστη εμπειρία δημιουργίας και διασκέδασης.

► Για παιδιά άνω των 4 ετών 

Στο πρώτο εργαστήριο, που απευθύνεται σε παιδιά άνω των 4 ετών, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τη φαντασία τους και να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους, φτιάχνοντας πασχαλινά διακοσμητικά όπως λαγουδάκια και αυγουλάκια. Με τη βοήθεια πηλού Hey Clay από το Παιχνιδάδικο Μουστάκας, τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν μοναδικά έργα που θα μπορούν να παρουσιάσουν στους φίλους και την οικογένειά τους.

► Για παιδιά ηλικίας 2-4 ετών

Στο δεύτερο εργαστήριο, που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 2-4 ετών, οι μικροί επισκέπτες θα πλάσουν και θα διασκεδάσουν με πλαστελίνη Play Doh, δημιουργώντας χαρούμενα πασχαλινά σχέδια πάνω σε εκτυπώσεις. Στο τέλος, κάθε παιδί θα φύγει με ένα υπέροχο διακοσμητικό ως αναμνηστικό από τη δημιουργική του εμπειρία.

+ οι πιο απίστευτες δράσεις για παιδιά

Εκτός από τα εργαστήρια, το River West παρουσιάζει και μια σειρά από εντυπωσιακές δράσεις που θα ενθουσιάσουν τους μικρούς επισκέπτες.

Η διαδραστική παράσταση με σαπουνόφουσκες “The Mr and Mrs Bubble Show”, τα μαγικά κόλπα από τον “Magic Tolto” και οι θεατρικές παραστάσεις θα προσφέρουν μια αξέχαστη εμπειρία στο πράσινο Αμφιθέατρο του River West από το Σάββατο του Λαζάρου 27 Απριλίου έως και την Πέμπτη 9 Μάιου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Αυτό το Πάσχα, ελάτε στο River West και αφήστε τα παιδιά σας να ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία γεμάτη δημιουργικότητα, παιχνίδι και θέαμα!

River West

Website: riverwest.gr

Facebook: River West Official 

Instagram: @riverwestofficial