Πασχαλινός Διαγωνισμός! Κερδίστε 2 unisex λαμπάδες της σχεδιάστριας Μαρίας Ψούχλου

Πασχαλινός Διαγωνισμός! Κερδίστε 2 unisex λαμπάδες της σχεδιάστριας Μαρίας Ψούχλου

Μια ευκαιρία να αποκτήσετε το πασχαλινό δώρο των αγαπημένων σας.

Πάσχα, μια ακόμα γιορτή που μας προσκαλεί να μοιραστούμε τη χαρά με τους αγαπημένους μας. Και τι καλύτερο από το να τους προσφέρουμε τα πιο εντυπωσιακά δώρα για να τους δείξουμε πόσο τους αγαπάμε και τους εκτιμούμε; Είτε είναι τα παιδιά μας, είτε είναι τα ανίψια μας, είτε τα βαφτιστήρια μας, είτε ακόμα και κάποιος ενήλικας.

Με τον παρακάτω διαγωνισμό, έχουμε τη χαρά να προσφέρουμε δύο υπέροχες λαμπάδες, σχεδιασμένες από την ταλαντούχα Μαρία Ψούχλου. Αυτές οι κομψές λαμπάδες είναι μια ιδανική επιλογή δώρου για μικρούς ή και μεγάλους.

Η Μαρία Ψούχλου είναι γνωστή για την κομψότητα και τον μοναδικό σχεδιασμό της, και αυτές οι λαμπάδες δεν αποτελούν εξαίρεση. Με λεπτομερή χειροποίητα στοιχεία και προσεκτική επιλογή υλικών, κάθε μία από αυτές τις λαμπάδες αποτελεί ένα μοναδικό έργο τέχνης που θα φέρει φως και χαρά στα αγαπημένα πρόσωπα του νικητή.

Συμμετέχετε στον διαγωνισμό για την ευκαιρία να κερδίσετε αυτές τις εξαιρετικές λαμπάδες και να προσθέσετε μια ξεχωριστή νότα στο Πάσχα σας! Με αγάπη και μεράκι, η designer Μαρία Ψούχλου έχει δημιουργήσει αυτά τα μοναδικά κομμάτια, συνδυάζοντας παράδοση και σύγχρονο σχεδιασμό.

Ο παρακάτω διαγωνισμός σάς δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε 2 unisex λαμπάδες κατασκευασμένες με μεράκι από την ταλαντούχα designer Μαρία Ψούχλου.

Facebook 

Ιnstagram

ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να κερδίσετε 2 unisex λαμπάδες κατασκευασμένες με μεράκι από την ταλαντούχα designer Μαρία Ψούχλου.

Πώς θα συμμετέχω;

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 30 Απριλίου 2024 στις 15:00.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να κερδίσετε 2 unisex λαμπάδες κατασκευασμένες με μεράκι από την ταλαντούχα designer Μαρία Ψούχλου.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).

Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.

Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς. Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείται ξανά. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε θα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (Infokids.gr) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!

Φόρμα Συμμετοχής στο Διαγωνισμό

Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομά σας με μικρά γράμματα και με τόνους