Πάτρα: Eργαζόμενος στο Κέντρο Θηλέων χτύπησε 16χρονη τρόφιμο – Τι συνέβη

Πάτρα: Eργαζόμενος στο Κέντρο Θηλέων χτύπησε 16χρονη τρόφιμο - Τι συνέβη

Πάτρα: Eργαζόμενος στο Κέντρο Θηλέων χτύπησε 16χρονη τρόφιμο – Τι συνέβη

Δικογραφία σε βάρος εργαζόμενου στο Κέντρο Μέριμνας Θηλέων στην Πάτρα σχηματίστηκε στις 11 Νοεμβρίου από την Αστυνομία, οποίος φέρεται να χτύπησε ανήλικη που φιλοξενείται στο Ίδρυμα.

Καταγγελία σοκ της 16χρονης

Όπως κατήγγειλε στο Β΄Αστυνομικό Τμήμα της Πάτρας, 16χρονη τρόφιμος του Ιδρύματος, η οποία πήγε στο αστυνομικό τμήμα μαζί με τον Πρόεδρο του Κέντρου, ο υπάλληλος σύμφωνα με την καταγγελία, τη χαστούκισε και την εξύβρισε ενώ την έπιασε με δύναμη από το σαγόνι.

Το δεύτερο Αστυνομικό Τμήμα σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του εργαζόμενου, για πρόκληση σωματικής βλάβης και εξύβριση. Ο άνδρας δεν συνελήφθη στα όρια του αυτοφώρου και η δικογραφία εστάλη στον Εισαγγελέα.

Σε αναστολή ο υπάλληλος

Όπως αναφέρει στο thebest.gr o Πρόεδρος του Κέντρου Νίκος Σταθακόπουλος κινήθηκαν άμεσα διοικητικά οι διαδικασίες και έθεσε τον υπάλληλο σε αναστολή και παρέπεμψε την υπόθεση στο Πειθαρχικό του Υπουργείου. Το συμβάν όπως αναφέρει έγινε στην κουζίνα του Κέντρου. Ο υπάλληλος φέρεται να έκανε παρατήρηση στην κοπέλα για τον τρόπο που μίλησε στη μαγείρισσα.

“Ο υπάλληλος τέθηκε άμεσα σε αναστολή καθηκόντων, συγκλήθηκε εκτάκτως το Δ.Σ. ενώ έχει παραπεμφθεί στο Πειθαρχικό του Υπουργείου για τα περαιτέρω. Δεν νομιμοποιείται κανείς να τα βάλει με τα παιδιά. Εμείς είμαστε εκεί για να προστατεύουμε αυτά τα παιδιά και να τα φροντίζουμε, αυτός είναι ο ρόλος μας. Αυτή είναι και η κοινωνική πρόνοια” επισημαίνει μιλώντας στο thebest.gr ο Νίκος Σταθακόπουλος.

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος στη Ρόδο: “Έφυγε” από τη ζωή 2,5 ετών παιδί

Οι μαθητές του 9ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου έφτιαξαν ένα υπέροχο video για τα δικαιώματα των παιδιών

Κερατσίνι: Η στιγμή που η 8χρονη εγκλωβίζεται και βρίσκει τραγικό θάνατο (φωτό)

Ροή Ειδήσεων