Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου έψαχνε ποινικολόγο μετά το θάνατο της Ίριδας

Θρίλερ για γερά νεύρα η υπόθεση θανάτου των 3 κοριτσιών στην Πάτρα- Νέες αποκαλύψεις

Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου έψαχνε ποινικολόγο μετά το θάνατο της Ίριδας

Μία νέα σημαντική μαρτυρία για την συμπεριφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου, που πλέον κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, αποκαλύπτει το Live News.

Όπως είπε στην εκομπή του MEGA και στον Νίκο Ευαγγελάτο, η ποινικολόγος Γιάννα Παναγοπούλου, η Ρούλα Πισπιρίγκου έψαχνε ποινικολόγο μετά το θάνατο της Ίριδας.

Πρόκειται για το μωρό των 6,5 μηνών, που πέθανε τον Μάρτιο του 2021 – το δεύτερο παιδί της οικογένειας από την Πάτρα, που έφυγε από τη ζωή, μετά την 3,5 ετών Μαλένα.

Με την ποινικολόγο, Γιάννα Παναγοπούλου, είχε επικοινωνήσει η 33χρονη μητέρα, ζητώντας τη νομική της υποστήριξη όταν είχαν πεθάνει τα δύο πρώτα κορίτσια, η Μαλένα και η Ίριδα.

«Η κυρία Πισπιρίγκου είχε επιδιώξει να με συναντήσει σε προγενέστερο χρόνο, όταν είχαν ήδη πεθάνει τα δύο πρώτα παιδιά και πριν τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας. Είχε παρακολουθήσει τη δίκη της μικρής Άννυ και με είχε παρακολουθήσει ως συνήγορο. Μου έδινε την εντύπωση ότι ήταν ένα άτομο που παρακολουθούσε τηλεόραση, υποθέσεις και εγκλήματα, και ζητούσε τότε τη νομική μου υποστήριξη», δήλωσε.

Και προσέθεσε χαρακτηριστικά: «Μου είχε προκαλέσει ενδιαφέρον γιατί δεν μου είχε φέρει ποινική δικογραφία να μελετήσω. Δεν συνέτρεχε κανένας λόγος τότε, δεν ήταν ούτε κατηγορουμένη ούτε ύποπτη, συνεπώς αυτό που της είπα και της ίδιας είναι ότι δεν χρειάζεται τη δική μου υποστήριξη και των συνεργατών μου».

«Το ένστικτο, η πείρα μου, δεν μου έδινε την αίσθηση… Είχε χάσει δύο παιδιά και αυτό με συγκλόνισε. Όταν ακούω στην άλλη γραμμή μία χαροκαμένη μάνα, συνήθως δεν με καλούν οι ίδιες, αλλά κάποιος συγγενής. Η κυρία Πισπιρίγκου δεν έβαζε τελεία. Ήταν ένα άτομο που ήθελε να είναι ένα βήμα μπροστά. Της είχα πει χαρακτηριστικά ότι αγορεύει μόνη της», σημείωσε η κυρία Παναγοπούλου.

Η ποινικολόγος περιέγραψε ένα άτομο που ήθελε να ελέγχει καταστάσεις, ενώ τόνισε πως η 33χρονη είχε νομικές και τοξικολογικές γνώσεις.

 

Ροή Ειδήσεων