Πέραμα: Ποινική δίωξη σε βάρος και της μητέρας της 6χρονης για συνέργεια σε βιασμό ανηλίκου!

Πέραμα: Ποινική δίωξη σε βάρος και της μητέρας της 6χρονης για συνέργεια σε βιασμό ανηλίκου!

Πέραμα: Ποινική δίωξη σε βάρος και της μητέρας της 6χρονης για συνέργεια σε βιασμό ανηλίκου!

Τραγικές οι εξελίξεις στην υπόθεση αποπλάνησης μιας 6χρονης στο Πέραμα, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb, όπως ενημέρωσε η Υπηρεσία Προστασίας Ανηλίκων, η 26χρονη μητέρα του ανήλικου κοριτσιού διώκεται για συνέργεια σε βιασμό ανηλίκου και σε γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη.

Σύμφωνα με την ίδια, είχε αφήσει την 6χρονη για λίγο μόνη της με τον Ιρακινό φίλο της στο πλυντήριο αυτοκινήτων όπου εργαζόταν και έμενε, καθώς τον εμπιστευόταν. Ο 43χρονος, ο οποίος συνελήφθη έπειτα από καταγγελία που υπέβαλε η μητέρα του παιδιού, φέρεται να ασελγούσε στην ανήλικη.

«Νιώθω πιο πολύ σιχαμάρα, ότι αυτό τον άνθρωπο τον είχα 5 χρόνια φίλο, τον εμπιστευόμουν. Τι να σας πω τώρα; Η κόρη μου αυτή την στιγμή, δεν θέλει να ακούει τίποτα γι’ αυτό. Μου είπε ότι δεν θέλει να ξαναμιλήσει σε κανέναν ούτε από την αστυνομία, ούτε σε κανέναν», είπε στο MEGA η μητέρα του παιδιού. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η μητέρα, η 6χρονη είχε πυρετό και ο άντρας προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει.

«Μου λέει άσε το παιδί, θα του βάλω εγώ θερμόμετρο. Όταν μπήκα εγώ στο αποθηκάκι, τον έπιασα να πειράζει το παιδί μου από πάνω από τα ρούχα και δίπλα είχε σε ένα συρτάρι, μέσα στο ντουλαπάκι που έχει τα εργαλεία του μαγαζιού για τα αυτοκίνητα, ένα όπλο. Είδα το όπλο και φοβήθηκα, σκέφτηκα ότι είμαι μόνη μου στο μαγαζί, εγώ, αυτός και το παιδί και ότι μια λάθος φωνή, ίσως από τον φόβο του να αντιδρούσε». Η μητέρα πήρε τελικά την κόρη της από το σημείο και μαζί με το πατέρα της οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα για να υποβάλλουν μήνυση σε βάρος του.

Αναφορικά με την κατάσταση του παιδιού σήμερα: «Η κόρη μου είναι πανικόβλητη, με ρωτά αν έχει μπει μέσα στη φυλακή γιατί έτσι θα νιώσει ασφάλεια. Πετάγεται στον ύπνο της και είναι ταραγμένη».
Περιγράφοντας το περιστατικό, η μητέρα της 6χρονης σημείωσε ότι έκανε «κολλητή παρέα» με τον άντρα. Ωστόσο λέει: «(…) Τον είδα να την χαϊδεύει σε ευαίσθητες περιοχές. Κοπάνησα το πόδι μου κάτω για να καταλάβει ότι τον είδα. Μόλις με είδε, ταράχτηκε, γύρισε και μου είπε ‘το θερμόμετρο ψάχνω, δεν το βρίσκω’. (…) Μετά από αυτά που είδα, θέλω να τον δω στη φυλακή».
Διαβάστε ακόμα: