Πισπιρίγκου: Νέα ευρήματα στο αίμα της Τζωρτζίνας προβληματίζουν και “δείχνουν” ανθρωποκτονία (video)

Πισπιρίγκου: Νέα ευρήματα στο αίμα της Τζωρτζίνας προβληματίζουν και “δείχνουν” ανθρωποκτονία (video)

Σε εξέλιξη βρίσκεται η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για το θάνατο της κόρης της, Τζωρτζίνας.

Την ώρα που η διαδικασία συνεχίζεται στο φως της δημοσιότητας ήρθε έγγραφο με αποτελέσματα εξετάσεων, στις οποίες είχε υποβληθεί η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο στην Πάτρα, πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού», στην Αθήνα, όπου τελικά το άτυχο κορίτσι εξέπνευσε.

Θα δώσει η τροπονίνη απαντήσεις για τον θάνατο – μυστήριο της Τζωρτζίνας;

Όπως προκύπτει από το έγγραφο που δημοσιοποίησε ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA, στις δύο αιμοληψίες που έγιναν στις 21 Ιανουαρίου 2022, η τιμή της ουσίας τροπονίνη ήταν 169,50 και 485,30, ενώ η φυσιολογική τιμή είναι κοντά στο 10. Σε αυτή την ουσία είχε βασιστεί η Ρούλα Πισπιρίγκου για να υποστηρίξει ότι ο θάνατος της κόρης της οφειλόταν σε πρόβλημα του μυοκαρδίου. Να σημειωθεί, ότι η ιατροδικαστική εξέταση δεν είχε δείξει κανένα πρόβλημα στην καρδιά του παιδιού.

Η τροπονίνη και η αλματώδης αύξηση στο αίμα του κοριτσιού

Ωστόσο, σύμφωνα με το MEGA, η εξήγηση που θα δοθεί από τους γιατρούς κατά τη διάρκεια της δίκης είναι ότι οι αυξημένες τιμές της τροπονίνης οφείλονται στην έλλειψη οξυγόνου.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό, ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης, εξήγησε ότι οι αυξημένες τιμές αυτού του δείκτη σημαίνουν έλλειψη οξυγόνου, είτε από παθολογικό παράγοντα, είτε εξωτερικό: «Υπάρχει κάποιος παράγοντας που στερεί από την καρδιά το οξυγόνο και πρέπει να διερευνηθεί άμεσα».

Διαβάστε επίσης:

Κεραμέως για νομοσχέδιο για bullying : «Στόχος να σπάσει η σιωπή, κανένα παιδί να μη νιώθει και να μην είναι μόνο»

“Καλό μήνα!”: Οι Σύλλογοι Γονέων αυτών των σχολείων μοίρασαν στους μαθητές τα παραδοσιακά μαρτάκια

Ο 4χρονος Παναγιώτης Ραφαήλ δυναμώνει και εμείς τον καμαρώνουμε – Το νέο μήνυμα της οικογένειας για τις σπάνιες παθήσεις

Ροή Ειδήσεων