Πισπιρίγκου: «Οι γιατροί δεν έχουν το Αλάθητο του Πάπα – Ο Μάνος Δασκαλάκης δεν επηρεάζει κανέναν»

Σήμερα καταθέτει ο Μάνος Δασκαλάκης - Δικηγόρος Πισπιρίγκου "Υποβάλλουμε αίτημα αποφυλάκισης"

Πισπιρίγκου: «Οι γιατροί δεν έχουν το Αλάθητο του Πάπα – Ο Μάνος Δασκαλάκης δεν επηρεάζει κανέναν»

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το τέλος στο πολύκροτο θρίλερ της Πάτρας και εντός της εβδομάδας αναμένεται να καταθέσει η Ρούλα Πισπιρίγκου ως ύποπτη για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Εμμένει στην αθωότητά της η Πισπιρίγκου και αμφισβητεί σφοδρά το πόρισμα Καλογρηά – Καρακούκη

Από την πλευρά της η 33χρονη δηλώνει έτοιμη να καταθέσει, εφόσον κληθεί, ενώ δεν δέχεται ότι οι θάνατοι της Μαλένας και της Ίριδας σχετίζονται με εγκληματική ενέργεια.

Υπενθυμίζεται ότι το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλόγρηα «έδειξε» ασφυκτικό θάνατο για την Μαλένα και την Ίριδα.

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε ο Κωνσταντίνος Ζάρδας, δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Η 33χρονη αποκλείει το ενδεχόμενο να υπάρχει ασφυκτικός θάνατος ως προϊόν εγκληματικής ενέργειας και από εκεί και πέρα αναμένει κι εκείνη κι εμείς να δούμε το πόρισμα, πόσο καλά δομημένο και αιτιολογημένο είναι, να το κρίνουν εν συνεχεία οι αρμόδιοι ιατρικοί σύμβουλοι που έχουν και να δούμε πώς θα προχωρήσουμε», δήλωσε αρχικά.

Δεν δέχεται την εγκληματική ενέργεια

«Όταν επήλθαν οι θάνατοι των δύο παιδιών εκλήθησαν αρμόδιοι ιατροδικαστές και παθολογοανατόμοι. Είδαν, εξέτασαν τις σορούς των δύο παιδιών κατά τον τρόπο που ορίζει η επιστήμη τους και κατέληξαν στο αντίθετο συμπέρασμα, ότι δεν υφίσταται εγκληματική ενέργεια και ότι τα αίτια των θανάτων ήταν παθολογικά».

Στη συνέχεια ο κος Ζάρδας αναφέρθηκε στο θάνατο της Μαλένας και το πόρισμα που κατέληγε στο συμπέρασμα πως η αιτία θανάτου ήταν ηπατική ανεπάρκεια.

«Η εντολέας μου όταν είδε το πόρισμα, το συμπέρασμα της ιατροδικαστή για την Μαλένα ότι ήταν ηπατική ανεπάρκεια, επειδή δεν αιτιολογήθηκε επαρκώς και θεωρούσε ότι πάει ενδεχομένως να γίνει απόκρυψη ευθυνών από ιατρικής πλευράς, προσέφυγε στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών και κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά», δήλωσε ο δικηγόρος.

Βολές και κατά Μάνου Δασκαλάκη

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου τόνισε πως δεν θεωρεί αξιόπιστο τον Μάνο Δασκαλάκη, λόγω των αντιφάσεων που έχει υποπέσει, ενώ δεν θεωρεί ότι μπορεί να επηρεάσει την εξέλιξη της υπόθεσης.

Επιπλέον, δήλωσε πως εδώ και καιρό οι δικηγόροι της 33χρονης βρίσκονται σε αναζήτηση γιατρών που θα αναλάβουν ρόλους τεχνικών συμβούλων ώστε να αντικρούσουν τις κατηγορίες, ενώ δήλωσε χαρακτηριστικά πως «δεν έχουν το αλάθητο του Πάπα αυτοί που εξέτασαν ιστοτεμάχια δύο χρόνια μετά», εννοώντας τους ιατροδικαστές Καρακούκη και Καλόγρηα.

Διαβάστε επίσης:

Το πόρισμα του παθολογοανατόμου για τη Μαλένα που «έδειχνε» ασφυξία – «Πρόσεχε, γιατί… ξέρεις»

«Επειδή δεν της βγήκε την πρώτη φορά με την Τζωρτζίνα, πήρε την κεταμίνη για να είναι σίγουρη…»

Καλά νέα για τον 14χρονο που “νοσηλεύεται” ξεχασμένος στην παιδιατρική του ΠΑΓΝΗ

Ροή Ειδήσεων