Πωλείται το ακίνητο της σπιτονοικοκυράς – Επιθυμία των αγοραστών να το δωρίσουν στο Χαμόγελο του Παιδιού

Πωλείται το ακίνητο της σπιτονοικοκυράς – Επιθυμία των αγοραστών να το δωρίσουν στο Χαμόγελο του Παιδιού

Μεγάλη συζήτηση έχει γίνει για τα περιουσιακά στοιχεία της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη. Πρόκειται για την Ευγενία Κούτρα που έφυγε από τη ζωή το Σεπτέμβριο του 2020 και τα επίσημα στοιχεία αποκαλύπτουν τι ακριβώς συνέβαινε με το ακίνητο.

Το σπίτι στην οδό Μπιζανίου 27 που έμεινε και η οικογένεια Δασκαλάκη και η 69χρονη είχε στην κατοχή της από κληρονομιά , το ακίνητο είναι χρεωμένο σε τράπεζες και εφορία. Τα χρέη μάλιστα όσα τα χρόνια περνούσαν αυξανόταν με τον 2ο όροφο να βγαίνει σε πλειστηριασμό.

Συγκεκριμένα 11.000 είναι το χρέος σε τράπεζα για το ισόγειο που έμεναν η Ρούλα Πισπιρίγκου με τον Μάνο Δασκαλάκη. Υπάρχει και χρέος προς την εφορία που ανέρχεται στο ποσό των 15.489 ευρώ. Ο πρώτος όροφος δεν έχει βάρη και είναι αυτός που χρησιμοποιούσε ο Μάνος Δασκαλάκης ως στούντιο.

Επιθυμία των υποψήφιων αγοραστών να το δωρίσουν για φιλανθρωπικό σκοπό

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κωνσταντίνας Τσεγγενέ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, οι δύο υποψήφιοι αγοραστές του οικήματος, συγκινημένοι από την τραγική ιστορία των τριών μικρών παιδιών εκδήλωσαν την επιθυμία να αγοράσουν το τριώροφο κτίριο της οδού Μπιζανίου, που είναι πλέον ερημωμένο και να το δωρίσουν στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Με αυτό τον τρόπο, θέλουν να «ξορκίσουν» το κακό που συνέβη στα τρία αγγελούδια και να βρουν άλλα παιδιά χαρά και μια στέγη

Οι πρώτες επαφές με τον οργανισμό έχουν ήδη γίνει, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ακόμα και αν δεν  ευδοκιμήσουν οι προσπάθειες, θα απευθυνθούν σε άλλον αντίστοιχο φορέα, προκειμένου να βρουν στέγη και θαλπωρή ανήμπορα παιδιά. Και οι δύο αγοραστές επιθυμούν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους.

Διαβάστε επίσης:

Τα παιδιά μεγαλώνουν γρήγορα, για αυτό απολαύστε κάθε στιγμή μαζί τους

Οι γονείς της 3χρονης δεν μπορούν να πιστέψουν πώς την έχασαν – Ο πυρετός και το πρήξιμο στον αστράγαλο

Νέα τροπή στο θάνατο της Μαλένας – Το ενδεχόμενο πρόκλησης λευχαιμίας – Το σενάριο που εξετάζεται

Ροή Ειδήσεων