Πόρτο Ράφτη: Το πάρτι αποφοίτησης μαθητών Λυκείου κατέληξε σε μαχαίρωμα 20χρονου – Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

Πόρτο Ράφτη: Το πάρτι αποφοίτησης μαθητών Λυκείου κατέληξε σε μαχαίρωμα 20χρονου – Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

Αιματηρή συμπλοκή, με τον σοβαρότατο τραυματισμό ενός 20χρονου, συνέβη σε παραλία στο Πόρτο Ράφτη κατά τη διάρκεια πάρτι αποφοίτησης μαθητών λυκείων.

Πολύωρη μάχη για να κρατήσουν στη ζωή έναν 20χρονο έδωσαν οι γιατροί στον Ερυθρό Σταυρό που μαχαιρώθηκε στο στήθος κατά τη διάρκεια πάρτι αποφοίτησης μαθητών λυκείων της νοτιοανατολικής Αττικής στην παραλία της Ερωτοσπηλιάς στο Πόρτο Ράφτη.

Ο 20χρονος έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

Ο τραυματίας, η ζωή του οποίου κρεμόταν από μια κλωστή, μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια στον Ερυθρό όπου οι γιατροί κατάφεραν να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του.

Η λεπίδα από τα μαχαίρι για ελάχιστα χιλιοστά δεν πέτυχε στην καρδιά τον 20χρονο τον οποίο χρειάστηκε να επαναφέρουν δύο φορές.

«Μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ ένα πάρα πολύ σοβαρό περιστατικό σε ένα νεαρό ήταν τραυματικό αιμοπερικάρδιο και βέβαια ένα πολύ σοβαρό τραυματισμό αιμοθώρακα από τέμνον και νύσσον όργανο. Ήταν σοβαρό το περιστατικό αυτό. Ήταν μαχαιρωμένος στην περιοχή της καρδίας. Τώρα το παιδί αναρρώνει», ανέφερε γιατρός.

Εκατοντάδες μαθητές παροντες στο παρτι

Το βράδυ της περασμένης Κυριακής, εκατοντάδες μαθητές από τρία σχολεία της Κερατέας, του Σαρωνικού και από το Μαρκόπουλο συγκεντρώθηκαν στην πασίγνωστη παραλία για να πραγματοποιήσουν πάρτι λόγω της ολοκλήρωσης της σχολικής χρονιάς.

Για άγνωστη μέχρι στιγμή αίτια δεκάδες νεαροί συνεπλάκησαν, με άγνωστο άτομο να βγάζει μαχαίρι και να τραυματίζει στο στήθος τον 20χρονο.

Είχαν φύγει

Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και η Ασφάλεια Μαρκοπούλου έφτασε  στην παραλία. Όμως όλοι οι εμπλεκόμενοι είχαν αποχωρήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτός που τράβηξε το μαχαίρι είναι νέος ηλικίας 18 – 22 ετών, με τους μάρτυρες του περιστατικού να κρατούν το στόμα τους κλειστό.

Σημειώνεται ότι το μαχαίρι δεν βρέθηκε. Ο 20χρονος παραμένει νοσηλευόμενος στον Ερυθρό Σταυρό και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να καταθέσει στις Αρχές.

Διαβάστε επίσης:

Χαμός σε δημοτικό σχολείο: 11χρονος τραυμάτισε συμμαθητές του με πολυεργαλείο

Κι όμως η υπογονιμότητα δεν είναι μόνο γένους θηλυκού

Η μαμά Αφροδίτη μαλώνει τον γιο Έρωτα: Γιατί η Ελληνίδα μάνα υπάρχει από αρχαιοτάτων χρόνων

Ροή Ειδήσεων