Πώς αντιδρούμε αν το παιδί μας μας πιάσει να κάνουμε σεξ

Πώς αντιδρούμε αν το παιδί μας μας πιάσει να κάνουμε σεξ

Καταφέρατε να βάλετε τα παιδιά στο κρεβάτι, να κλείσετε το Netflix και να μείνετε ξύπνιοι ώστε να ασχοληθείτε επιτέλους με τον σύντροφό σας. Βρίσκεστε στη δίνη  παθιασμένου σεξ όταν η πόρτα ανοίγει και ακούτε το φοβερό: «Μαμά;!!;»

Η ζωή με παιδιά περιλαμβάνει πολλές δύσκολες καταστάσεις, και το πώς θα διατηρήσετε τη σεξουαλική σας ζωή μπορεί να είναι μία από αυτές. Τίποτα δεν μπορεί να σας φέρει σε μεγαλύτερη αμηχανία από ενα παιδί που σας… πιάνει στα πράσα, αλλά συμβαίνει.

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΤΑ ΤΟ:«ΜΑΜΑ;!!;»

Τα καλά νέα είναι ότι είναι απολύτως φυσιολογικό να κάνετε κανονικό σεξ με τον σύντροφό σας, και είναι επίσης πολύ συνηθισμένο να σας πιάνουν τα παιδιά στα πράσα. Αυτό δεν το κάνει ευχάριστο, αλλά σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να πανικοβληθείτε αν σας συμβεί. Υπάρχουν μερικοί τρόποι για να το κάνετε λιγότερο άβολο για εσάς και τα παιδιά.

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙΤΕ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ

Όταν η έφηβη κόρη της Κέιτ παραπονέθηκε ότι «άκουγε ήχους»,  όταν εκείνη και ο σύντροφός της έκαναν σεξ, εκείνη έδωσε μια σχεδόν τέλεια απάντηση. «Της είπα ότι πρέπει να θεωρεί τον εαυτό της τυχερό που οι γονείς της εξακολουθούν να θέλουν να το κάνουν αυτό μεταξύ τους»

Διαβάστε τη συνέχεια στο Ιnfokids.cy

 

Διαβάστε επίσης:

3 στους 4 υποψηφίους στις Πανελλήνιες 2023 ενημερώθηκαν άμεσα για τη βαθμολογία τους με SMS στο κινητό τους

Αυτό είναι το μυστικό για να απολαύσει το μωράκι σας το μπάνιο στη θάλασσα!

Κιβωτός του Κόσμου: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο πατέρας Αντώνιος