«Πώς είναι δυνατόν ο γιος του νονού μου να έχει μπαμπά και μπαμπά;» – Ο Σταύρος Σβήγκος για τις αμήχανες ερωτήσεις του γιου του

«Πώς είναι δυνατόν ο γιος του νονού μου να έχει μπαμπά και μπαμπά;» – Ο Σταύρος Σβήγκος για τις αμήχανες ερωτήσεις του γιου του

Ο Σταύρος Σβήγκος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Dot και τον Μίνω Θεοχάρη το μεσημέρι της Κυριακής στο STAR. Μέσα σε όλα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην καθημερινότητα με τον γιο του, τις απορίες που εκείνος έχει ακόμα και για τον νονό του, Μιχάλη Οικονόμου καθώς και την τραπ μουσική.

«Πώς είναι δυνατόν ο γιος του νονού μου να έχει μπαμπά και μπαμπά;»


Πιο συγκεκριμένα, ο Σταύρος Σβήγκος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «Πάρα πολλές φορές με έχει ρωτήσει ο γιος μου πράγματα που με έχουν φέρει σε αμηχανία. Από το πιο απλό… πως γεννιέται ένα παιδί, που του εξηγείς, μέχρι το «ο γιος του νονού μου πώς είναι δυνατόν να έχει μπαμπά και μπαμπά» που του το εξήγησε πάρα πολύ απλά και απλά το δέχθηκε. Γιατί η κοινωνία μάς μπολιάζει με φραγμούς και όλα αυτά, για ένα παιδί που δεν τα έχει ζήσει όλα αυτά και δεν του έχουν μπολιάσει το μυαλουδάκι είναι πολύ απλά τα πράγματα. Όπως θα έπρεπε να είναι, βασικά».

«Με ρωτάει για το θέμα της δουλειάς, δηλαδή «γιατί δουλεύεις;». Για να μπορούμε να έχουμε χρήματα, αγάπη μου, να φάμε και να αγοράζουμε πράγματα, του απαντάω… Προσπαθώ να του εξηγήσω γενικά πώς λειτουργεί η κοινωνία».

«Έρχεται ο μικρός από το σχολείο και μπορεί να μου βάλει ένα ξένο τραγούδι τραπ, για παράδειγμα. Εμένα αν μου βάλεις τραπ μπορεί να πέσω από τον 5ο! Ειδικά το ελληνικό με αυτούς τους στίχους που είναι γεμάτοι μισογυνισμό, επιθετικότητα και βία. Απορώ πώς το έχουμε δεχθεί ως κοινωνία» πρόσθεσε, επίσης, ο Σταύρος Σβήγκος στην ψυχαγωγική εκπομπή του STAR.

 

Διαβάστε επίσης:

«Γεννήθηκα στη φυλακή» – Συγχαρητήρια στη 18χρονη που έγινε δεκτή στο Χάρβαρντ με πλήρη υποτροφία

Τραγωδία στην Ξάνθη: 6χρονη καταπλακώθηκε από τσιμεντόλιθο και έχασε τη ζωή της

Τα διαφορετικά παιδιά χρειάζονται την αγάπη, την αποδοχή και τον σεβασμό μας πάντα και παντού

Ροή Ειδήσεων