Πώς η οδηγός του σχολικού λεωφορείου έσωσε τον 7χρονο που κατάπιε κέρμα

7χρονο αγόρι κατάπιε κέρμα και το έσωσε η οδηγός του σχολικού λεωφορείου

Πώς η οδηγός του σχολικού λεωφορείου έσωσε τον 7χρονο που κατάπιε κέρμα

Οδηγός σχολικού λεωφορείου στο Ντάλας των ΗΠΑ έσωσε ένα 7χρονο αγόρι που κατάπιε ένα ένα κέρμα και κόντεψε να πνιγεί.

Ο Πρέστον γελούσε με τους φίλους του λίγες στιγμές πριν το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του λεωφορείου τον δείξει να βάζει κάτι στο στόμα του.

Ο μαθητής του Seagoville North Elementary School, στις 29 Σεπτεμβρίου, έτρεξε προς την οδηγό του λεωφορείου Raquel Radford Baker.

«Φαινόταν να είναι άρρωστος, σαν να επρόκειτο να κάνει εμετό», δήλωσε η Baker. «Άνοιξα την πόρτα και του είπα: “Προχώρα να κάνεις εμετό”».

Τι έδειξαν οι κάμερες

Λίγο αργότερα ο μικρός της αποκάλυψε ότι υπήρχε ένα νόμισμα στον λαιμό του και η Baker ανέλαβε αμέσως δράση, άρπαξε τον Preston και έκανε την λαβή Χάιμλιν καθώς έτρεχε στο πεζοδρόμιο με το 7χρονο.

«Δεν μπορεί να πεθάνει στην αγκαλιά μου, πρέπει να του σώσω τη ζωή», θυμάται να σκέφτεται, σύμφωνα με τη New York Post .

Το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας δείχνει τις κρίσιμες στιγμές που είχε η οδηγός ενώ εκτελούσε την τεχνική διάσωσης έξω από το σχολείο.

Την Πέμπτη, ο Preston, η μητέρα του και η Baker είχαν μια συνάντηση, όπου η δακρυσμένη μητέρα του ευχαρίστησε την Baker που έσωσε τον Preston.

 

Διαβάστε επίσης

“Άφρισε” το συντριβάνι της πλ. Συντάγματος αφήνοντας με απορία τους ενήλικες και με χαμόγελα τα παιδιά

Ποια είναι τα αιτήματα των εκπαιδευτικών για τις πολυήμερες εκδρομές κατά τη νέα σχολική χρονιά