«Πώς να μη μεγαλώσετε τον γιο σας»: Η Σοφία Μουτίδου ανέβασε βίντεo, δείτε τι λέει

«Πώς να μη μεγαλώσετε τον γιο σας»: Η Σοφία Μουτίδου ανέβασε βίντεo, δείτε τι λέει

«Εμφυσούμε σε ένα παιδί τον τσαμπουκά, την αντρίλα και τη βία, μην γίνει ομοφυλόφιλο – Με ποιο μαγικό τρόπο θα μεταλλαχθεί σε κάποιον με τρυφερότητα και κατανόηση;»

«Πώς να μη μεγαλώσετε τον γιο σας»

Η Σοφία Μουτίδου και απευθύνεται στις αγορομάνες, για τις οποίες ο τρόπος μεγαλώματος των γιων τους είναι να γίνουν «αντρούκλες», φοβούμενες πως αλλιώς κάποια ημέρα θα κάνουν coming out, αποκαλύπτοντας πως είναι ομοφυλόφιλοι.

Χαρακτηριστικά η Σοφία Μουτίδου αναφέρει σε αυτό: «Λέμε σε ένα παιδί να γραφτεί στο καράτε, ποδόσφαιρο, σκοποβολή, τόξο, τι θέλεις; Ανάμεσα στα 10 πιο επιθετικά αθλήματα, τι θέλεις εσύ; Όταν το αγόρι από μικρό είναι δεσμευμένο στα εξής 2 αθλήματα, ποδόσφαιρο ή μπάσκετ, και να θέλει να κάνει χορό, δε ξέρουμε αν θα το πει.

Και να θέλει να κάνει ζωγραφική, δε ξέρουμε αν θα το πει. Κι αν το πει, μήπως θεωρηθεί περίεργο; Κι από ποιους; Από τους τρίτους ή από τη μαμά και τον μπαμπά, οι οποίοι θα έχουν κι ένα μεγάλο άγχος, θα καταπίνουν ένα μαγκάλι κάρβουνα αν δουν ότι στο παιδί τους αρέσει να κάνει κομμώσεις στις κούκλες…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sofia Moutidou (@sofia_moutidou)

Αυτά έχουν συνδεθεί με μία κακώς εννοούμενη μη αρρενωπότητα, τα οποία έχουν πολύ κρυφό φόβο ότι το παιδί είναι ομοφυλόφιλο. Όλος αυτός ο τσαμπουκάς, όλο αυτό το ξερόγκαζο, η επιθετικότητα και η βία, μήπως εμφυσούμε με κάθε δυνατό τρόπο στο παιδάκι κι ο λόγος είναι ένας; Να μην είναι ομοφυλόφιλο;

Ίσως εκείνο το έρμο το παιδάκι που πρέπει να κάνει πολεμικές τέχνες, καράτε, ποδόσφαιρο, φτυσίδι, μπουνιές και μετά στην ενήλικη ζωή του θα πρέπει να τα αποτάξει αυτά, με ποιο μαγικό τρόπο θα μεταλλαχθεί το παιδί αυτό σε κάποιον που έχει τρυφερότητα και κατανόηση;».

Και συνεχίζει η Σοφία Μουτίδου: «Μανάδες γεμάτες πληγές, που τα παιδιά τους δεν έχουν κάνει οικογένεια, φαρμαρκωμένες που τα παιδιά δεν κατάφεραν να διαλυθούν όπως οι ίδιες… Μανάδες που το παιδί τους είναι ομοφυλόφιλο, αλλοπρόσαλλες γυναίκες που δίνουν προτεραιότητα στα δικά τους θέλω. Μη φοβάστε! Οι άνθρωποι δεν βγαίνουν ομοφυλόφιλοι, ούτε γίνονται ομοφυλόφιλοι, ούτε φυτρώνουν ομοφυλόφιλοι. Είναι ομοφυλόφιλοι».

Διαβάστε επίσης:

«Πώς να μη μεγαλώσετε τον γιο σας»: Η Σοφία Μουτίδου ανέβασε βίντεo, δείτε τι λέει

Τα παιδιά γίνονται «Στρουμφάκια»: Η πιο μαγευτική παιδική «αποστολή» παίρνει σάρκα και οστά μέσω εικονικής πραγματικότητας

‘Δεν πειράζει, το περπάτημα κάνει καλό!’: Viral η φράση της Δόμνας Μιχαηλίδου για συγχωνεύσεις σχολείων

 

Ροή Ειδήσεων