Πώς θα προστατεύσουμε τα χαλιά και τα ρούχα μας από τον σκόρο;

Πώς θα προστατεύσουμε τα χαλιά και τα ρούχα μας από τον σκόρο;

Η άνοιξη είναι εδώ για τα καλά και, όπως όλοι ξέρουμε, η άνοιξη είναι εποχή αλλαγής, ψυχικής κάθαρσης, αλλά και… καθαριότητας στο σπίτι.

Όσο και αν μας κουράζει ή να τη βαριόμαστε, αυτή η διαδικασία πρέπει να γίνει. Τα σημεία με το οποία ξεκινάμε πρώτα, αλλά καταναλώνουν και τον περισσότερο χρόνο μας,  είναι τα χαλιά και τα ρούχα.

Και εκείνο που μας αγχώνει περισσότερο, αφού καταφέρουμε να τα καθαρίσουμε και να τα αποθηκεύσουμε, είναι πώς θα τα διατηρήσουμε σαν καινούρια μέχρι την επόμενη σεζόν που θα τα χρησιμοποιήσουμε.

Ο καλύτερος τρόπος για να τα προστατεύσουμε από τον σκόρο – τον μεγάλο εχθρό τους – τα ρούχα και τα χαλιά μας, η Vapona!

Σύμμαχος του νοικοκυριού σας, λοιπόν, για ακόμα μία σεζόν είναι η Vapona με τη μεγάλη γκάμα προϊόντων της.

Προστατεύστε και αποθηκεύστε τα ρούχα σας με ασφάλεια και πείτε αντίο στον σκόρο!

Η σειρά προϊόντων της Vapona αποτελείται από καινοτόμα και εύχρηστα σκοροκτόνα και όπως τα Vapona Sticker (Αυτοκόλλητο) με διάρκεια δράσης 6 μηνών και πανεύκολη τοποθέτηση κι αφαίρεση σε συρτάρια και ντουλάπια, για να προστατεύσετε μάλλινα, δέρματα και χαλιά.

Ταυτόχρονα, εμπιστευτείτε την αγαπημένη Vapona Κρεμάστρα για την ντουλάπα σας και σε περίπτωση που θέλετε άρωμα, τη Vapona Κρεμάστρα με άρωμα λεβάντας.

Για τα μάλλινα και τα χαλιά σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε επίσης, τα Vapona φυλλαράκια, ενώ ακόμη μπορείτε να διαφυλάξετε τους αποθηκευτικούς χώρους της κουζίνας σας με τις παγίδες σκόρου τροφίμων Vapona. Για άρωμα που διαρκεί όλη τη σεζόν και για αίσθηση φρεσκάδας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Vapona Gel λεβάντας αλλά και Ταμπλέτες λεβάντα.