Προετοιμασία για το σημαντικότερο ρόλο της ζωής σου… αυτόν της μαμάς

Προετοιμασία για το σημαντικότερο ρόλο της ζωής σου… αυτόν της μαμάς

Όταν μια γυναίκα κρατάει το θετικό τεστ εγκυμοσύνης, γνωρίζει ότι ξεκινάει μια από τις ομορφότερες και ίσως, η πιο σημαντική περίοδος της ζωής της… αυτή της μητρότητας. Όμορφη, αλλά, και αγχωτική περίοδος αφού το άγνωστο, ειδικά εάν γίνεται για πρώτη φορά μανούλα, της δημιουργεί ανασφάλειες για το εάν θα καταφέρει να προετοιμαστεί καλά για τον ερχομό του μωρού της.

Προετοιμάζει το περιβάλλον, κάνοντάς το ιδανικό και ασφαλές για την φροντίδα του μωρού της, την προσαρμογή του και τις μελλοντικές εξερευνήσεις του.

Απορρυπαντικά και φάρμακα αποθηκεύονται σε ψηλά ντουλάπια και κλειδώνουν, γωνίες επίπλων καλύπτονται με προστατευτικά αυτοκόλλητα, πρίζες καλύπτονται, μικρά διακοσμητικά αντικείμενα εξαφανίζονται.

Πάνω από όλα, όμως, η μέλλουσα μαμά προετοιμάζει τον ίδιο της τον εαυτό γιατί ξέρει ότι θα αλλάξουν οι συνήθειες της, η εμφάνισή της, αλλά και οι επιλογές της σε ρούχα, κοσμήματα και αξεσουάρ.

Οι αλλαγές στη ζωή μιας μαμάς καθρεφτίζονται …και στα κοσμήματα της

Ο χρόνος για μια μαμά γίνεται ελάχιστος και σίγουρα δεν σπαταλιέται σε επιλογές ρούχων και αξεσουάρ μπροστά στο καθρέφτη. Η νέα μαμά κυκλοφορεί με φόρμες και χωρίς μακιγιάζ, και προτιμάει ένα πιο casual στυλ αφού αυτό εξυπηρετεί και τις καθημερινές απαιτήσεις φροντίδας του μωρού της. Όμως, η νέα μανούλα δεν πρέπει να ξεχνάει ότι εκτός από μαμά συνεχίζει να είναι και γυναίκα και οφείλει στον εαυτό της να συνεχίσει να τον φροντίζει.

Σύμμαχός της σε αυτό είναι τα κοσμήματα που αποτελούν «εύκολες», αλλά στοχευμένες πινελιές σε μια εμφάνιση που μπορούν να την αναδείξουν και να της χαρίσουν άμεσα την ανάλογη γοητεία. Αφού, όμως, όλη η ζωή της αλλάζει με την μητρότητα, αλλάζει και το κόσμημα που επιλέγει.

Συμβουλές για κοσμήματα… φιλικά στα μωρά

Τα μωρά στους πρώτους μήνες ανακάλυψης του κόσμου, μπορούν να αγγίξουν τα πάντα με τα χεράκια τους, να τα αρπάξουν και να τα βάλουν στο στόμα τους.
Γι’ αυτό, η μαμά καλό είναι να αποφεύγει μακριά κολιέ ή μεγάλα σκουλαρίκια με αιχμηρές άκρες αφού μπορεί ο μικρός μπόμπιρας να τα τραβήξει και να τραυματίσει τόσο τη μαμά όσο και τον ίδιο. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι η μαμά δεν μπορεί να φοράει κοσμήματα και να είναι λαμπερή. Αρκεί να αλλάξει λίγο τις επιλογές της, προτιμώντας πιο πρακτικά κομμάτια.

Κοσμήματα για μαμάδες που συνδυάζουν λάμψη και πρακτικότητα

Υπάρχει μια πληθώρα επιλογών σε κοσμήματα που μπορούν να συνυπάρχουν όμορφα με την φρενίτιδα του να είσαι η μαμά ενός μωρού ή μικρού παιδιού.

Καρφωτά σκουλαρίκια

Τα καρφωτά σκουλαρίκια είναι πολύ καλή επιλογή και διατίθενται σε πολλά σχέδια και χρώματα. Φοριούνται εύκολα, χαρίζουν την επιθυμητή λάμψη και είναι μακριά από τα μικρά χεράκια. Ιδανική, κομψή και διαχρονική επιλογή αποτελούν και οι πέρλες σε διάφορα μεγέθη για να επιλέξει η κάθε μανούλα αυτό που της ταιριάζει.

Βραχιόλια χειροπέδες

Τα βραχιόλια χειροπέδες είναι μια άλλη πρόταση αφού κουμπώνουν με ασφάλεια και δεν υπάρχει κίνδυνος να «σκαλώσουν» κάπου όσο η μαμά φροντίζει το μωρό της ή παίζει μαζί του.

Δαχτυλίδια

Τα δαχτυλίδια προσφέρουν στυλ και γοητεία, αρκεί να μην έχουν αιχμηρές μύτες ή πέτρες που μπορεί να ξεκολλήσουν και να βρεθούν στο στόμα του μικρού σας.

Κρατήστε τα κοσμήματα σας ασφαλή για τα παιδιά

Όταν υπάρχουν μικρά παιδιά στο σπίτι, τα κοσμήματα μπορεί να γίνουν ξαφνικά «επικίνδυνα». Μακριά κολιέ μπορεί να μπλεχτούν γύρω από τον παιδικό λαιμό και να τα πνίξουν, μικρά σκουλαρίκια μπορεί να βρεθούν στο στόμα τους και να τα καταπιούν ενώ παίζοντας με κοσμήματα με αιχμηρές άκρες μπορεί να τραυματιστούν.

Τι μπορεί να κάνει, λοιπόν, η μαμά; Αποθήκευση σε κουτιά που ασφαλίζουν, ακόμη και με κλειδαριά, μακριά από τα παιδικά μάτια και να μην τα ξεχνάει επάνω σε τραπέζια ή σε επιφάνειες που μπορούν να τα φτάσουν παιδικά χεράκια. Τίποτα δεν είναι πιο δελεαστικό για ένα μωρό, από πολύχρωμες χάντρες που έχουν ξεκολλήσει από ένα κολιέ, γυαλίζουν και μοιάζουν με καραμέλες.

Ξεχωριστά δώρα για μαμά

Μια μαμά δεν παύει να είναι γυναίκα. Πάντα θα γοητεύεται από ένα κόσμημα που θα της χαρίσουν. Αν αυτό συμβολίζει και την νέα της ιδιότητα ως μαμά, τότε η χαρά είναι διπλή.

Κολιέ ή βραχιόλι με τη λέξη «μαμά»

Tι πιο όμορφο για μια μαμά να φοράει τη λέξη που δηλώνει το νέο της ρόλο!

Κολιέ οικογένεια

Μαμά, μπαμπάς και όσα παιδάκια – όλη η οικογένεια σε ένα κολιέ, για μια περήφανη μανούλα.

Κολιέ μονόγραμμα

Ένα κολιέ με μονόγραμμά της για να προσθέσει στη συνέχεια, και τα μονογράμματα των παιδιών της και να το φοράει καθημερινά.

Ταυτότητα

Για να χαράξεις ένα συμβολικό μήνυμα για τη νέα μανούλα ή να αφήσεις την επιλογή σε εκείνη να χαράξει το όνομα του μωρού της, την ημερομηνία γέννησης του ή μια συμβολική λέξη.

Ίσως, ο ρόλος της μαμάς απαιτεί κάποιες μικρές θυσίες από σένα όπως το να αποφεύγεις να φοράς τα αγαπημένα σου κρεμαστά σκουλαρίκια… Όμως, πραγματικά, ποια μαμά αν τη ρωτούσες θα άλλαζε το ρόλο της για να αποφύγει αυτές τις θυσίες… ΚΑΜΙΑ…

 

Bijou Box Κοσμήματα και Ρολόγια

 

https://www.instagram.com/bijou_box/

https://www.facebook.com/bijouboxgreece

2331 301004