Πρώτες βοήθειες: Το infokids καλεί παιδιά και γονείς σε ένα δωρεάν σεμινάριο στο Red Swim Academy (Στάδιο Καραΐσκάκη)!

Πρώτες βοήθειες: Το infokids καλεί παιδιά και γονείς σε ένα δωρεάν σεμινάριο στο Red Swim Academy (Γήπεδο Καραΐσκάκη)!

Πρώτες βοήθειες: Το infokids καλεί παιδιά και γονείς σε ένα δωρεάν σεμινάριο στο Red Swim Academy (Στάδιο Καραΐσκάκη)!

Ένα ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο που κάθε οικογένεια πρέπει να παρακολουθήσει!

Οι πρώτες βοήθειες είναι απαραίτητες για όλους, μικρούς και μεγάλους, μιας και έκτακτα περιστατικά μπορούν να συμβούν οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε!

Η γνώση των πρώτων βοηθειών μπορεί να σώσει ζωές, να μειώσει τη σοβαρότητα τραυματισμών και να δώσει ανακούφιση σε τραυματισμένα άτομα. Και μιας και τα παιδιά είναι συχνά πιο ευάλωτα σε ατυχήματα και έκτακτες ανάγκες, τόσα τα ίδια όσο και οι γονείς είναι απαραίτητο να έχουν βασικές γνώσεις.

Το Infokids, με αίσθημα ευθύνης και αγάπη για τα παιδιά και τους γονείς, σας προσκαλεί σε ένα μοναδικό και άκρως χρήσιμο σεμινάριο πρώτων βοηθειών. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την στο πιο άρτια μελετημένο κολυμβητικό κέντρο, Red Swim Academy στο Στάδιο Καραΐσκάκη!

Η αρχική ημερομηνία διεξαγωγής ήταν την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024 (11.00 – 13.00), όμως λόγω της φιέστας του Ολυμπιακού, το σεμινάριο αναβάλλεται. Βρείτε εδώ σύντομα τη νέα ημερομηνία!

Δηλώστε τώρα συμμετοχή ΕΔΩ

Η ειδικός Αλεξάνδρα Γκικάκη θα είναι μαζί μας για να μας δώσει πολύτιμες οδηγίες, να μας αναλύσει μερικές βασικές ενότητες, όπως είναι το φαρμακείο πρώτων βοηθειών, τα στάδια πνιγμού και οι κανόνες ασφαλούς κολύμβησης, αλλά και να μας δείξει τις παρακάτω πρακτικές τεχνικές:

  • Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ): Πώς να κάνετε σωστά θωρακικές συμπιέσεις και αναπνοές διάσωσης σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.
  • Πνιγμονή από ξένο σώμα: Οδηγίες για την αντιμετώπιση πνιγμονής σε παιδιά και βρέφη, με τις σωστές τεχνικές για να απομακρυνθεί ένα ξένο σώμα που φράζει τους αεραγωγούς.
  • Πρακτική σε κούκλα: Μια μοναδική ευκαιρία για πρακτική εφαρμογή των τεχνικών ΚΑΡΠΑ και αντιμετώπισης πνιγμονής σε ειδικές κούκλες προπόνησης!

Δηλώστε τώρα συμμετοχή ΕΔΩ για να παρακολουθήσετε το πιο χρήσιμο σεμινάριο του καλοκαιριού – και όχι μόνο!