Ψάχνουμε τον εγκληματία του αιώνα για τον θάνατο των τριών παιδιών. Είναι η Ρούλα Πισπιρίγκου;

Αποκαλύφθηκε το κόλπο Πισπιρίγκου για την αποφυλάκιση - Πώς η ανακρίτρια της χάλασε τα σχέδια

Ψάχνουμε τον εγκληματία του αιώνα για τον θάνατο των τριών παιδιών. Είναι η Ρούλα Πισπιρίγκου;

Δεν απολαμβάνει καθόλου αυτή τη δημοσιότητα η Ρούλα Πισπιρίγκου μετά μάλιστα και την νέα κλήση του εισαγγελέα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ιρίδας, επεσήμανε ο δικηγόρος της, Όθων Παπαδόπουλος, σε δηλώσεις του στο MEGA κάνοντας λόγο για «δημόσια διαπόμπευση».

Μεταξύ άλλων ο κ. Παπαδόπουλος δήλωσε για την εντολέα του πως «το να μην έχει έντονα συναισθήματα αυτό δεν την καθιστά ένοχη».

«Πρόκειται για παιδοψυχολόγο που έλαβε συγκεκριμένη εντολή από την ανακριτική αρχή να εκδώσει έκθεση σχετικά με τέσσερις ζωγραφιές του μικρού παιδιού που βρέθηκαν από τις διωκτικές αρχές στο σπίτι. Μέσα στην παραγγελία που δόθηκε στην παιδοψυχολόγο δεν υπήρχε αίτημα αίτημα για ψυχογράφημα των γονέων είτε προσέγγιση της προσωπικότητάς τους».

Ανησυχεί πως θα της «φορτώσουν» τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι ανήσυχη, διότι νιώθει πως έχει ήδη διεξαχθεί η δίκη της μέσα από τα ΜΜΕ και έχει βγει μάλιστα η απόφαση, πριν καν λάβει την ιδιότητα της κατηγορούμενης στους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Σχετικά με τις συνεντεύξεις που έδινε η 33χρονη, ο κος Παπαδόπουλος δήλωσε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν είχε καταλάβει έγκαιρα τις συνέπειες που μπορεί να έχει η δημοσιότητα. Η 33χρονη είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, γιατί νιώθει πως θα της «φορτώσουν» τους θανάτους και των άλλων δύο παιδιών, της Μαλένας και της Ίριδας.

Το πόρισμα της ψυχολόγου για τον Μάνο Δασκαλάκη- «Φανερή η σύγχυση ορίων ποιος είναι ο ενήλικας και ποιος το παιδί»

Μετά το πόρισμα της ψυχολόγου για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, έρχεται στη δημοσιότητα και αυτό για τον Μάνο Δασκαλάκη. Ο πατέρας των τριών δολοφονημένων παιδιών στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας, πραγματοποίησε συνεδρίες με την ψυχολόγο που εξέτασε και την εν διαστάσει σύζυγό του.

Αυτό, όμως που προκαλεί ερωτήματα και για τους δύο γονείς, είναι ο ισχυρισμός του Μάνου Δασκαλάκη ότι:

Αγαπημένο μου παιδί ήταν η Τζωρτζίνα και αγαπημένο παιδί της Ρούλας ήταν η Μαλένα.

Αφού εξήγησε για ποιον λόγο τα λέει όλα αυτά, αναφέρθηκε και στον μεγάλο καβγά που είχε με τη Ρούλα Πισπιρίγκου μπροστά στην Τζωρτζίνα, όπου και παραδέχτηκε ότι χτύπησε την κατηγορούμενη, όταν έμαθε ότι είχε εξωσυζυγική σχέση. Εκείνη τη στιγμή, όπως φέρεται να είπε στην ψυχολόγο ο Μάνος Δασκαλάκης, δε θα ξεχάσει ποτέ τη φράση του παιδιού του: όταν τον είδε η Τζωρτζίνα να χτυπά τη μητέρα της του ζήτησε να φύγει από το σπίτι.

«Έντονη η απουσία του πατέρα»

Η ψυχολόγος, καταλήγοντας στο συμπέρασμά της μετά τις τέσσερις συνεδρίες που είχε με τον πατέρα, επισημαίνει ότι o κ. Δασκαλάκης ήταν πολύ συνεργάσιμος, απάντησε σε κάθε λεπτομέρεια που του ζητήθηκε και τονίζει:

«Ο πατέρας δεν είχε πρωταρχικό ενδιαφέρον να εμπλακεί σε αυτά που έκανε η σύζυγός του για τα παιδιά μέσα στο σπίτι, δε συμμετείχε τόσο πολύ στο θέμα των παιδιών γιατί έλειπε πολλές ώρες, λόγω δουλειάς (όπως ισχυρίζεται ο ίδιος).

Ήταν έντονη η απουσία του μέσα στην οικογένεια. Ήταν σε σύγχυση σε πολλά σημεία.

Σε πολλά πράγματα δεν μπορούσε να μιλήσει, κάτι που δείχνει ότι δεν έχει κάνει την επαφή μέσα του με την απώλεια των παιδιών του», φέρεται να αναφέρει η ψυχολόγος, σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Κατερινόπουλος: «Ψάχνουμε τον εγκληματία του αιώνα»

Για τις τελευταίες εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας μίλησε στο Star ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος. «Οι Αρχές θα καλέσουν τη Ρούλα Πισπιρίγκου να καλέσει να απολογηθεί. Το πιο πιθανό είναι να το κάνει με υπόμνημα. Ψάχνουμε τον εγκληματία του αιώνα για τον θάνατο των τριών παιδιών. Είναι η Ρούλα Πισπιρίγκου; Αυτό θα φανεί… Βέβαια, οι έρευνες συνεχίζονται και για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς. Αποσυνδέω τη μια περίπτωση από την άλλη, γιατί και εκεί υπήρξαν κάποια άτομα που είχαν προαναγγείλει τον θάνατο μια δυο μέρες νωρίτερα. Θα δούμε τι θα βγάλει η έρευνα», επεσήμανε ο κ. Κατερινόπουλος.

Διαβάστε επίσης:

Χατζηδάκης: Μέτρων για στήριξη των εργαζόμενων γονέων με μικρά παιδιά – Παράταση στους βρεφονηπιακούς της ΔΥΠΑ

Στον Πανελλήνιο η μεγαλύτερη τοιχογραφία της Αθήνας – Αφιερωμένη στο «ευ αγωνίζεσθαι» (εικόνες)

Τέσσερα νέα στοιχεία για τον θάνατο της Τζωρτζίνας – Καταθέτει αύριο η Ρούλα Πισπιρίγκου

Στο μυαλό της Πισπιρίγκου η δολοφονία ήταν πράξη αγάπης – Η πραγματογνώμονας εντοπίζει “περίεργα” σημεία και στον Δασκαλάκη