Ρόδος: Έγδυσαν 15χρονο και τραβούσαν βίντεο παρουσία πολλών μαθητών

Ρόδος: Έγδυσαν 15χρονο και τραβούσαν βίντεο παρουσία πολλών μαθητών

Ρόδος: Έγδυσαν 15χρονο και τραβούσαν βίντεο παρουσία πολλών μαθητών

Άσχημο περιστατικό bullying σε σχολείο στη Ρόδο, αφού μαθητές κατέβασαν το παντελόνι και το εσώρουχο 15χρονου και τραβούσαν βίντεο.

«Μου κατέβασαν το παντελόνι και το εσώρουχο και τραβούσαν βίντεο». Αυτά τα λόγια φέρεται να είπε 15χρονος μαθητής από το ΕΠΑΛ Ρόδου στη μητέρα του.

Ο 15χρονος αναφέρεται σε όσα του έκαναν άλλοι μαθητές του σχολείου με αποτέλεσμα η μητέρα του να προχωρήσει σε σχετική καταγγελία.

Συγκεκριμένα το περιστατικό φέρεται να σημειώθηκε την περασμένη Τετάρτη 06/12/2023, ενώ η καταγγελία ακολούθησε την ίδια ημέρα.

Η καταγγελία της μητέρας

Τι είπε η μητέρα 15χρονου για το bullying που έκαναν μαθητές στον γιο του στη Ρόδο
Σύμφωνα με όσα φέρεται να υποστήριξε η μητέρα του 15χρονου:

«Ένας μαθητής που ονομάζεται … έπιασε από τους ώμους τον ανήλικο γιο μου και έτερος μαθητής που ονομάζεται …. του κατέβασε το παντελόνι μαζί με το εσώρουχό του εντός του προαυλίου του σχολείου και παρουσία πολλών μαθητών καθώς ήταν ώρα διαλείμματος».

Έγδυσαν 15χρονο και διακινούσαν το βίντεο συμμαθητές του στη Ρόδο -Συνελήφθησαν δύο άτομα
Στη συνέχεια ο 15χρονος έμαθε από συμμαθητές του ότι κυκλοφορούσε για το περιστατικό αυτό ένα βίντεο το οποίο μάλιστα είχαν δει και το οποίο τραβούσε ένα τουλάχιστον άτομο.

Οι δυο φερόμενοι δράστες προσήλθαν αυτοβούλως ενώπιον των αστυνομικών συνοδεία των γονέων τους και συνελήφθησαν ενώ κατασχέθηκαν και τα κινητά τους τηλέφωνα.

Διαβάστε επίσης

Τι έδειξε έρευνα για τα επίπεδα «κλιματικού άγχους» σε νέους-Η κλιματική διαδέχεται την περιβαλλοντική εκπαίδευση

Σχολικές αργίες: Πότε κλείνουν τα σχολεία για τα Χριστούγεννα