Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Πώς περνούν την καραντίνα μαζί με τα παιδιά τους (εικόνες)

Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Πώς περνούν την καραντίνα μαζί με τα παιδιά τους (εικόνες)

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής show biz και έχουν αποκτήσει μαζί μία πανέμορφη οικογένεια.

To ζευγάρι μένει στο σπίτι τους στο Νέο Βουτζά και όπως και στην πρώτη καραντίνα, έτσι και στη δεύτερη προσπαθούν να απασχολούν τα παιδιά τους με διασκεδαστικό και δημιουργικό, ταυτόχρονα, τρόπο.

«Είμαστε στο σπίτι με τα παιδιά και την Κάτια και προσπαθούμε να βρούμε έναν διαφορετικό ρυθμό. Δεν είναι εύκολο όπως καταλαβαίνετε, πρέπει να γίνεσαι δημιουργικός. Είναι μια ευκαιρία για μένα να έρθω πιο κοντά με τα παιδιά μου, θα μιλήσουμε, ένα μεγάλο κενό που δημιουργείται με τις υποχρεώσεις, τώρα είναι ευκαιρία να ανακτήσουμε ένα χαμένο έδαφος. Ίσως υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορούμε να διδαχτούμε από όλο αυτό», είχε αναφέρει σε συνέντευξή του ο Σάκης Ρουβάς.

Ετσι λοιπόν η Κάτια Ζυγούλη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έδειξε τα μαθήματα ζωγραφικής και σχεδίου που έκανε όλη η οικογένεια.

Στη συνέχεια είδαμε τις χορευτικές ικανότητες του Σάκη  με τις δύο κόρες του, Αναστασία και Αριάδνη, οι οποίοι χόρεψαν στην κουζίνα, με την Κάτια να γράφει: «Να εδώ, ξεμουδιάζουμε»

Μάλιστα, ο δημοφιλής τραγουδιστής αποκάλυψε και ένα νέο του ταλέντο. Τη ζωγραφική, ένα χόμπι που φαίνεται ότι το απολαμβάνει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Rouvas (@sakisrouvas)

Ροή Ειδήσεων