Σάλος με video στο ΤikTok – Πατέρας έβαλε το παιδί του να οδηγήσει μηχανή χωρίς κράνος και τέρμα το γκάζι (vid)

Σάλος με video στο ΤikTok – Πατέρας έβαλε το παιδί του να οδηγήσει μηχανή χωρίς κράνος και τέρμα το γκάζι (vid)

Τις τελευταίες το γύρο του διαδικτύου προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων και καταιγισμό αρνητικών σχολίων προκαλεί το video που αναρτήθηκε στη δημοφιλή πλατφόρμα του TikTok και το οποίο δείχνει έναν μπαμπά από την Ιταλία να βάζει τον μικρό γιο του να οδηγήσει μηχανή μεγάλου κυβισμού, με τέρμα τα γκάζια και χωρίς κράνος.

Οι χρήστες που είδαν το video εξοργίστηκαν και απόρησαν με το γεγονός ότι προβάλλεται ως απόλυτη φυσιολογική μια άνευ προηγουμένου επικίνδυνη συμπεριφορά στο δρόμο που δείχνει στα παιδιά πως η οδική ασφάλεια δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Παράλληλα στα σχόλια τους, κατηγόρησαν ευθέως τον μπαμπά ότι έθεσε τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα του μικρού σε κίνδυνο.

Ακόμα πιο εξοργιστικό το γεγονός ότι ενόσω ο μπαμπάς αφήνει στο γιο τον πλήρη έλεγχο της μοτοσυκλέτας μεγάλου κυβισμού, που έχει πατήσει για τα καλά γκάζι, απολαμβάνει ανενόχλητος το… τσιγάρο του!

Τέτοιου είδους video αποτελούν “βόμβα” για τις νέες γενιές οδηγών καθώς είναι ανάγκη τα παιδιά να μάθουν και να υιοθετήσουν από μικρά τους κανόνες ορθής οδηγικής συμπεριφοράς. Το κράνος είναι απαραίτητο σε κάθε αναβάτη μηχανής. Είναι η ασπίδα προστασίας του σε πιθανό τραυματισμό.

Δείτε το επίμαχο video

Ροή Ειδήσεων