Σάλος στην Πάτρα: Πατέρας παγίδευσε 47χρονο που έστελνε σεξουαλικά μηνύματα στη 12χρονη κόρη του

Σάλος στην Πάτρα: Πατέρας παγίδευσε 47χρονο που έστελνε σεξουαλικά μηνύματα στη 12χρονη κόρη του

Ο 50χρονος πατέρας μίας 12χρονης στην Πάτρα, κατάφερε να εγκλωβίσει έναν 47χρονο Έλληνα, ο οποίος έστελνε μέσω instagram μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου στην κόρη του.

Και όπως προκύπτει οι διαθέσεις του δράστη ήσαν ακόμη πιο επιθετικές, αφού έκλεισε ραντεβού με το κορίτσι σε πλατεία των Ζαρουχλείκων, χωρίς όμως να υπολογίσει πως θα έπεφτε σε παγίδα, αφού μαζί με την 12χρονη στο σημείο βρισκόταν και ο πατέρας της.

Αποτέλεσμα ήταν ο 50χρονος να παρέμβει άμεσα και να εγκλωβίσει τον δράστη, ενώ στη συνέχεια κάλεσε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας και τον συνέλαβαν.

Η παρέμβαση του πατέρα και η παγίδα στον δράστη

Όπως πληροφορείται το tempo24.news ο πατέρας αντιλήφθηκε ευτυχώς έγκαιρα πως η κόρη του λάμβανε στο κινητό αισχρά μηνύματα από τον 47χρονο και προχώρησε άμεσα σε ενέργειες με σκοπό να τον βρει και να τον παραδώσει στις Αρχές.

Άρχισε λοιπόν ο ίδιος (ο πατέρας) να συνομιλεί από τον λογαριασμό της κόρης του με τον 47χρονο προκειμένου να του κλείσει ραντεβού για λογαριασμό της.
Πράγματι, το ραντεβού κλείστηκε το απόγευμα της Κυριακής σε πλατεία των Ζαρουχλεΐκων και εκεί πήγε μαζί με την κόρη του. Άφησε τον 47χρονο να την πλησιάσει και μόλις αυτό έγινε τότε εμφανίστηκε τον ακινητοποίησε και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Ο 47χρονος συνελήφθη με την κατηγορία της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανήλικης και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονίζει γνωστός Έλληνας: “H γυναίκα μου αυτοκτόνησε γιατί δεν μπόρεσε να αντέξει ότι γέννησε αυτιστικό παιδί”

Oι δάσκαλοι αυτού του σχολείου με τον πιο ανατρεπτικό τρόπο του γονείς των μαθητών της Α Δημοτικού!

«Ο Αναγνωστόπουλος δεν έχει δικαίωμα να δει τη Λυδία που υπεραγαπά» – Η μητέρα του απαρνείται την ταυτότητά της (video)