Σχολεία: Τελευταία εβδομάδα μαθημάτων στα Γυμνάσια – την επόμενη Τετάρτη το τελευταίο κουδούνι

Γυμνάσια

Σχολεία: Τελευταία εβδομάδα μαθημάτων στα Γυμνάσια – την επόμενη Τετάρτη το τελευταίο κουδούνι

Το Λύκειο ολοκλήρωσε τα μαθήματά του την περασμένη Παρασκευή, ενώ πλέον μετρά αντίστροφα ο χρόνος και για το Γυμνάσιο. Συγκεκριμένα, οι μαθητές θα ολοκληρώσουν τα μαθήματά τους την επόμενη Τετάρτη 29 Μαΐου 2024. Μια ακριβώς εβδομάδα έμεινε για το τελευταίο κουδούνι!

Πότε θα διεξαχθούν οι απολυτήριες εξετάσεις Γυμνασίου σχ. έτους 2023-2024;

Οι απολυτήριες και προαγωγικές εξετάσεις θα διεξαχθούν σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Από 03 Ιουνίου έως 17 Ιουνίου 2024:

Οι εξετάσεις των μαθητών/τριών της Α΄, Β΄, και Γ΄ τάξης των Ημερησίων και Εσπερινών Γυμνασίων, Γυμνασίων Ε.Α.Ε. και Γυμνασίων ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ-Λ στα μαθήματα της Ομάδας Α΄.

Παρακαλούμε τους μαθητές και τους γονείς να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις του σχολείου και να ενημερώνονται για τις λεπτομέρειες των εξετάσεων.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές που θα συμμετάσχουν στις εξετάσεις. Με την προσπάθειά τους και την υποστήριξή σας, είμαστε βέβαιοι ότι θα πετύχουν τους στόχους τους και θα προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο της εκπαίδευσής τους με επιτυχία.

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τη διεύθυνση του σχολείου.

Δείτε εδώ ολόκληρη την απόφαση

Πότε τελειώνουν τα μαθήματα στα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά

Σύμφωνα με τον νόμο, τα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά κλείνουν κανονικά στις 15 Ιουνίου για τις καλοκαιρινές διακοπές. Αν η 15η Ιουνίου είναι αργία ή πέφτει σε Σάββατο ή Κυριακή, τότε τα μαθήματα τελειώνουν την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα. Όπως για παράδειγμα φέτος που η 15η Ιουνίου πέφτει Σάββατο οπότε τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας θα ρίξουν αυλαία για την φετινή σχολική χρονιά την Παρασκευή 14 Ιουνίου.

Σχετικά με το καλοκαίρι, τα Δημοτικά σχολεία και τα Νηπιαγωγεία κλείνουν κανονικά στις 15 Ιουνίου για τις διακοπές. Αν η 15η Ιουνίου είναι αργία ή πέφτει Σάββατο ή Κυριακή, τότε τα μαθήματα τελειώνουν την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα. Παραδείγματος χάρη φέτος 15 Ιουνίου πέφτει Σάββατο, όποτε τα σχολεία για το καλοκαίρι θα κλείσουν την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024.

Διαβάστε επίσης:

Μουσικά σχολεία: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις συμμετοχής για το σχ. έτος 2024 – 25

Πότε θα διεξαχθούν οι απολυτήριες εξετάσεις Γυμνασίου σχ. έτους 2023-2024;