«Σε ευχαριστώ που την κρατάς ζωντανή»: Η μητέρα της 21χρονης Έμμας συναντά τη λήπτρια της καρδιάς της κόρης της

μητέρα της 21χρονης Έμμας

«Σε ευχαριστώ που την κρατάς ζωντανή»: Η μητέρα της 21χρονης Έμμας συναντά τη λήπτρια της καρδιάς της κόρης της

«Χθες ξανάκουσα την καρδούλα σου να χτυπά δυνατά».

Συγκινεί η μητέρα της 21χρονης Έμμας που έχασε τη ζωή της μετά από τροχαίο δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη τον Νοέμβριο του 2022, όταν ΙΧ αυτοκίνητο την παρέσυρε και την εγκατέλειψε αιμόφυρτη στην άσφαλτο. Τώρα, η μητέρα της Έμμας συναντήθηκε με τη λήπτρια της καρδιάς της κόρης της.

Η φοιτήτρια της Κτηνιατρικής Σχολής Θεσσαλονίκης νοσηλεύτηκε στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπαγεωργίου για πέντε ημέρες, όπου τελικά υπέκυψε στα τραύματά της. Οι γονείς της σε μία σπουδαία επίδειξη μεγαλοψυχίας δώρισαν τα όργανά της.

Η κυρία Κέλλυ Καμπάκη μετά την συνάντηση με την λήπτρια της καρδιάς της Έμμας έγραψε στο Facebook:

«Εμμα μου, αγάπη μου, ζωή μου, ανάσα μου .. χθες ξανάκουσα την καρδούλα σου να χτυπά δυνατά .. όπως τότε που την άκουσα πρώτη φορά στον υπέρηχο .. όπως τότε που σε αγκάλιαζα σφιχτά .. Η ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια σε λέξεις αλλά λέξη για να εκφράσει αυτό το συναίσθημα δεν υπάρχει !! Σε ευχαριστώ εσένα ..γιατί μου έδωσες τη δυνατότητα να ξανακούσω την καρδιά της να χτυπάει δυνατά .. να ξανανιωσω την ζεστή αγκαλιά της.. σε ευχαριστώ που την κρατάς ζωντανή .. είμαι σίγουρη οτι εσένα επέλεξε η Εμμα για να πάρεις την καρδιά της … να την προσέχεις σαν τα μάτια σου».

Διαβάστε επίσης:

Γέννησε η Ελισάβετ Σπανού – Οι πρώτες φωτογραφίες με την κορούλα της

 «Ήταν αρκετά εύκολα»: Βατά χαρακτηρίζονται τα σημερινά θέματα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας (ΓΕΛ)

Βόλος: Επεισοδιακά και με παρέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. ξεκίνησαν οι Πανελλήνιες!