Σεμινάριο Infokids.gr: «Εφηβική Υγεία | Όσα πρέπει να γνωρίζετε για την υγεία των παιδιών» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (25/11)

Εφηβική Υγεία

Σεμινάριο Infokids.gr: «Εφηβική Υγεία | Όσα πρέπει να γνωρίζετε για την υγεία των παιδιών» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (25/11)

Ένα δωρεάν σεμινάριο για την εφηβική υγεία που κάθε γονιός αξίζει να παρακολουθήσει. 

Με τον ερχομό της εφηβείας, τα πράγματα αλλάζουν, τόσο για ένα παιδί όσο και για τους γονείς. Είναι ένα πολύ σημαντικό στάδιο στη ζωή των νέων, όπου η φυσική, ψυχολογική και κοινωνική εξέλιξη συναντά έναν νέο ορίζοντα στη ζωή τους, αυτόν της ενηλικίωσης.

Πώς επηρεάζει η εφηβεία την υγεία των νέων; Ποιες είναι οι κύριες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι έφηβοι στον τομέα της ψυχικής υγείας; Ποιος είναι ο ρόλος της πληροφόρησης στην πρόληψη προβλημάτων υγείας στην εφηβεία; Πώς μπορούν οι γονείς να στηρίξουν την υγεία των εφήβων; Ποια είναι τα σύγχρονα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι έφηβοι στον τομέα της υγείας; Και τελικά με ποιες πρακτικές και υγιεινές συμπεριφορές θα “χτίσουν” το δικό τους αύριο ώστε να έχουν μια ζωή γεμάτη υγεία και ευεξία;

«Εφηβική Υγεία | Όσα πρέπει να γνωρίζετε για την υγεία των παιδιών» – Δωρεάν σεμινάριο από το Infokids.gr

Το Infokids.gr σας προσκαλεί στο σεμινάριο με τίτλο «Εφηβική Υγεία | Όσα πρέπει να γνωρίζετε για την υγεία των παιδιών» που παρουσιάζει τη σημασία της πληροφόρησης για την εφηβική υγεία και θα πραγματοποιηθεί στις 25 Νοεμβρίου 2023 (11:00-13:00) στη Μουσική Βιβλιοθήκη «Λίλιαν Βουδούρη» του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Μέσα από ομιλίες ειδικών θα μάθουμε μαζί τα βασικά σημεία για την εφηβική υγεία και τρόπους για την καλύτερη διασφάλισή της.

ΟΙ ΟΜΙΛΗΤΕΣ:

Καλεσμένοι μας αυτή τη φορά στο σεμινάριο «Εφηβική Υγεία | Όσα πρέπει να γνωρίζετε για την υγεία των παιδιών» είναι οι:

Κωνσταντίνος I. Νταλούκας – Παιδίατρος, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων, ιδρυτής και μέλος της Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Αττικής και μέλος της επιτροπής δικαιωμάτων ληπτών υγείας του Υπουργείου Υγείας.

Γεώργιος Παναγάκης – MD, M.Sc, Ph.Dc Μαιευτήρας – Χειρουργός Γυναικολόγος.

Μαρίνα Μόσχα – Κλινική Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπεύτρια, μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Αγωγής Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας.

Πόπη Καλαϊτζή – MD, MSc, PhDc Ιατρός Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης, Lifestyle Medicine& Culinary Coaching certified.

ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι ΔΩΡΕΑΝ, απαιτείται ωστόσο να συμπληρώσετε αυτή τη ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. Χρήσιμο είναι στο σεμινάριο να συμμετέχουν και τα παιδιά σας, εφόσον βρίσκονται σε ηλικία που μπορούν να το παρακολουθήσουν. Στην περίπτωση αυτή επιλέξτε τον αντίστοιχο αριθμό ατόμων στη φόρμα.

Συμπληρώνοντας την παραπάνω φόρμα έχετε εγγραφεί επιτυχώς και δε θα λάβετε άλλο email επιβεβαίωσης από εμάς.

 

Μουσική Βιβλιοθήκη- Λίλιαν Βουδούρη

Μουσική Βιβλιοθήκη «Λίλιαν Βουδούρη» του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

210 72 82 778, [email protected], mmb.org.gr
Fb/Μουσική Βιβλιοθήκη Λίλιαν Βουδούρη INSTAGRAM/music_library_gr

 

Ροή Ειδήσεων