Σήμερα στη Χαλκίδα: Ο Κήπος των ευχών του Αλέξανδρου θα “ανθίσει” ξανά για τα παιδιά με σοβαρές ασθένειες με τη βοήθεια όλων μας

Σήμερα στη Χαλκίδα: Ο Κήπος των ευχών του Αλέξανδρου θα “ανθίσει” ξανά για τα παιδιά με σοβαρές ασθένειες με τη βοήθεια όλων μας

Για δεύτερη μέρα σήμερα, 16 Ιουνίου, από τις 09:00 έως τις 23:00 στην Χαλκίδα στην αίθουσα Αριστοτέλης του Δημαρχείου, στην παραλία της Χαλκίδας θα πραγματοποιηθεί φιλανθρωπική εκδήλωση για την ενίσχυση του συλλόγου μας για παιδιά με νεοπλασματικές ή άλλες σοβαρές για την υγεία τους ασθένειες Να θυμάσαι θα ξαναβγεί ο ήλιος Αλέξανδρος!

Οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να προσφέρουν όποιο ποσό θέλουν και θα αγοράζουν έναν ηλίανθο στον οποίο θα γράφουν σ’ ένα καρτελάκι που θα έχει επάνω του μια ευχή. Έπειτα θα τοποθετούν στο γκαζόν τον ήλιο τους κι έτσι θα δημιουργηθεί ένας ολόκληρος κήπος ευχών.

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να γίνουν επίσης δότες μυελού των οστών καθώς εκεί θα βρίσκονται εκπρόσωποι του ΚΕΔΜΟΠ.

Όσοι από εσάς θέλετε να βάλετε έναν ήλιο στον κήπο μας αλλά δεν θα μπορέσετε να παρευεθείτε μπορείτε να κάνετε κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό του συλλόγου μας γράφοντας αιτιολογία κατάθεσης Κήπος ευχών και μια ευχή σας.

Τράπεζα Πειραιώς.
GR80 01715790006579162716093
Σύλλογος γονέων κηδεμόνων και φίλων παιδιών με νεοπλασματική ή άλλη σοβαρή για την υγεία τους ασθένεια Θα ξαναβγεί ο ήλιος. Αλέξανδρος.

Ροή Ειδήσεων