Σίσσυ Χρηστίδου: «Ζω αυτό που ζουν όλες οι χωρισμένες μανάδες. Λίγο διπλή ζωή»

Σίσσυ Χρηστίδου

Σίσσυ Χρηστίδου: «Ζω αυτό που ζουν όλες οι χωρισμένες μανάδες. Λίγο διπλή ζωή»

Η Σίσσυ Χρηστίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Μαρίας Σολωμού, «Μαρία τη νύχτα», στο YouTube. Η διάσημη παρουσιάστρια του Mega έδωσε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην ηθοποιό και, μεταξύ άλλων,μίλησε για την καθημερινότητα με τα παιδιά της μετά το διαζύγιο. Αναλύτικά ανέφερε:

«Ζω λίγο διπλή ζωή… Αυτό που το ζουν (σ.σ όλες) οι χωρισμένες μανάδες. Όταν δεν έχω τα παιδιά, έχω ξαφνικά όλον αυτόν τον ελεύθερο χρόνο που πριν δεν τον είχα. Γιατί είχα τα παιδιά πάντα. Τώρα έχω δυόμιση ημέρες την εβδομάδα χωρίς τα παιδιά. Ξαφνικά δημιουργήθηκε ένα πεδίο… στην αρχή μου ήταν δύσκολο, όλη αυτή η ησυχία. Μετά λιγότερο, και τώρα… μη διαπραγματεύσιμο. Έφτιαξα μια μικρή ζωούλα μέσα στην κανονική ζωή που για εμένα είναι πάρα πολύ σημαντική. Θα έπρεπε να το κάνουν οι άνθρωποι και μέσα στον γάμο τους.

Έχω έναν ισχυρό διακόπτη. Μπορώ να τελειώσω σε μία μέρα μία ιστορία και με φιλικές σχέσεις και με συνεργασίες και με έρωτες, αν νιώσω ότι δεν είσαι αυτό που νόμιζα ή είχα υπολογίσει. Χρειάζεται πέντε λεπτά. Δεν είναι σκληρό ούτε άμυνα, είναι ότι δεν είσαι αυτό. Είναι σαν να παίρνεις μία πάστα και τη σηκώνεις και μυρίζει σκ…ά. Δεν λες ωπ σόρρυ; Δηλαδή, όταν συνειδητοποιείς ότι δεν είναι πάστα αλλά σκ…ά, είναι ένα δευτερόλεπτο» εξομολογήθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Διαβάστε επίσης:

Ο αγαπημένος Γκάρφιλντ ξετρέλανε μικρούς και μεγάλους!

Αν. Μπραντ: «Μόλις γέννησα το πρώτο παιδί έπαθα επιλόχειο κατάθλιψη»