Σοκαριστικές στιγμές: Γυναίκα γεννά στο αυτοκίνητο μπροστά στον άνδρα και τα παιδιά της (video)

Σοκαριστικές στιγμές: Γυναίκα γεννά στο αυτοκίνητο μπροστά στον άνδρα και τα παιδιά της (video)

Μια απίστευτη εμπειρία είχε την ευκαιρία να ζήσει μία οικογένεια, όταν η μαμά γέννησε το τέταρτο μωράκι τους στο… κάθισμα του αυτοκινήτου!

Η οικογένεια από τη Νεμπράσκα των ΗΠΑ κατευθυνόταν με το αυτοκίνητο προς το μαιευτήριο. Μέσα στο αμάξι πέρα από την ετοιμόγεννη μαμά και τον μπαμπά υπήρχαν και τα τρία μεγαλύτερα παιδιά της οικογένειας.

Ο μπαμπάς, o Michael Anthony, βρίσκεται στο τιμόνι και πάει τη σύζυγό του, Rudy Napier, στο νοσοκομείο, ενώ οι συσπάσεις της μήτρας έχουν ήδη ξεκινήσει. Στο μεταξύ, τα τρία μεγαλύτερα παιδιά τους κάθονται δεμένα με ζώνες ασφαλείας στο πίσω κάθισμα. Το ένα εξ’ αυτών τραβά video την πολύ όμορφη αλλά και σοκαριστική στιγμή, ενώ η αδερφή του κλαίει και η μαμά του φωνάζει από τους πόνους.

«Έχω κάνει πολλά “πράγματα” στα καθίσματα των αυτοκινήτων μου… Αλλά γέννα, ενώ ταυτόχρονα οδηγώ και με τρία παιδιά να κλαίνε στο πίσω κάθισμα… Μπορώ να πάρω βραβείο MVP ή κάτι τέτοιο!», γράφει ο Anthony στα social media, προσθέτοντας ότι ελπίζει για τα τρία παιδιά του να μην αποτελεί τραυματική εμπειρία αυτό που είδαν.

«Μπορώ να περιγράψω το χθεσινό μόνο ως ΟΜΟΡΦΟ εφιάλτη!», γράφει ο Anthony σε άλλο ποστ. «Ας ελπίσουμε ότι το video δεν έβλαψε κανέναν», καταλήγει.

Το video δείχνει την μαμά να σφαδάζει στους πόνους και τον μπαμπά να οδηγεί γεμάτος αγωνία. Στη συνέχεια, τα νερά σπάνε και ένα πανέμορφο μωράκι βγαίνει από την κοιλίτσα της μαμάς του.

Το post του μπαμπά στο Facebook έχει ήδη γίνει viral με περισσότερα από 330 χιλιάδες σχόλια, 143 χιλιάδες κοινοποιήσεις και πάνω από 100 χιλιάδες likes. Επειδή το video, μπορεί να θεωρηθεί ως ακατάλληλο, είναι «κρυμμένο» για δυνητική ενεργοποίησή του.

Δείτε το video