Σπαραγμός στο τελευταίο αντίο στον 15χρονο Τάσο: «Έχασαν το μοναχοπαίδι τους»

Σπαραγμός στο τελευταίο αντίο στον 15χρονο Τάσο: «Έχασαν το μοναχοπαίδι τους»

Σπαραγμός στο τελευταίο αντίο στον 15χρονο Τάσο: «Έχασαν το μοναχοπαίδι τους»

Τα αστεία και τα γέλια μιας παρέας παιδιών από το Λιποχώρι της Σκύδρας, έσβησαν ξαφνικά και βίαια. Ο θάνατος του 15χρονου φίλου τους, έχει βυθίσει ένα ολόκληρο χωριό στο πένθος.

«Ακόμη δεν μπορούμε να συνέλθουμε, ένα και μοναδικό το είχαν».

Το παιδί άφησε την τελευταία του πνοή στη θάλασσα, στα Νέα Φλογητά της Χαλκιδικής, που είχε πάει με τους φίλους του για μπάνιο.

Γονείς του, συγγενείς και φίλοι, κλήθηκαν τώρα να πουν το τελευταίο «αντίο» στο 15χρονο αγόρι που πνίγηκε ελάχιστα μέτρα από την ακτή.

«Ήρθε το ταξί και το πήρε, πήγαν όλα τα παιδιά μαζί, τώρα εκεί τι έγινε, κανείς δεν ξέρει».

Χάθηκε το μοναχοπαίδι τους

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, αιτία θανάτου είναι ο πνιγμός. Ο 15χρονος βούτηξε στη θάλασσα και λίγο αργότερα ανασύρθηκε στην στεριά νεκρός, με τους φίλους και τους διασώστες να κάνουν τα αδύνατα δυνατά, χωρίς όμως να μπορέσουν να τον επαναφέρουν.

Οι γονείς του παιδιού, συντετριμμένοι, περιμένουν τώρα απαντήσεις από τις ιστολογικές εξετάσεις που ίσως ρίξουν φως στα τυχόν αίτια που προκάλεσαν τον πνιγμό.

Αβάσταχτος ο πόνος για τον πατέρα του 15χρονου. Πληροφορήθηκε πρώτα απ’ όλους ότι το παιδί του δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή και έχασε τη γη κάτω απ’ τα πόδια του.

«Κατέρρευσε, ήρθε ασθενοφόρο και η γιαγιά τα ίδια, τραγωδία».

Ο ξάδερφος και οι φίλοι που ήταν μαζί με τον 15χρονο στη θάλασσα βρίσκονται σε σοκ, προσπαθώντας ακόμη να εξηγήσουν πώς ο Τάσος πνίγηκε ενώ ήταν δίπλα τους.

Σύμφωνα με οικογενειακό φίλο, ο 15χρονος δεν ήξερε να κολυμπάει, ενώ στο σημείο που τα παιδιά κολυμπούσαν, η θάλασσα βαθαίνει απότομα και υπάρχει η εικασία ότι το παιδί μπορεί να πάτησε σε λακκούβα και να μην πρόλαβε να βγει στην επιφάνεια.

Διαβάστε επίσης:

Νάξος: Το πιθανότερο αίτιο για τον θάνατο της μητέρας σε πισίνα μπροστά στο 4χρονο παιδί της

Χαλκιδική: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον 15χρονο που πέθανε στην παραλία

Στο φθινοπωρινό Smile Bazaar του Χαμόγελου του Παιδιού θα βρούμε τις πιο απίθανες προσφορές!

 

Ροή Ειδήσεων