Στην εγκυμοσύνη με στυλ

Στην εγκυμοσύνη με στυλ

<img class="alignnone size-thumbnail wp-image-10621" title=" ρούχα εγκυμοσύνης La Redoute2" src="https://www.infokids.gr/wp-content/uploads/2010/02/La-Redoute2-170x150.jpg" alt=" ρούχα εγκυμοσύνης La Redoute2" />Οι πρωινές ζαλάδες, οι ανακατωσούρες, η κακή ενδεχομένως ψυχολογία που συνοδεύει κάποιες από τις μέρες της εγκυμοσύνης ίσως δεν αποτελούν τον καλύτερο σύμβουλο για fashionable στυλιστικές επιλογές. Παρ’ όλα αυτά, τα όμορφα, στυλάτα ρούχα εγκυμοσύνης θα σας φτιάξουν τη διάθεση...

Οι πρωινές ζαλάδες, οι ανακατωσούρες, η κακή ενδεχομένως ψυχολογία που συνοδεύει κάποιες από τις μέρες της εγκυμοσύνης ίσως δεν αποτελούν τον καλύτερο σύμβουλο για fashionable στυλιστικές επιλογές.
Παρ’ όλα αυτά, τα όμορφα, στυλάτα ρούχα εγκυμοσύνης θα σας φτιάξουν τη διάθεση. Βλέποντας τον εαυτό σας περιποιημένο, χωρίς να έχει απαρνηθεί το γνώριμο στυλ του δεν θα έχετε την αίσθηση ότι βιώνετε μία άχαρη στυλιστικά περίοδο. Ακόμη κι αν η αγορά που αφορά τα ρούχα εγκυμοσύνης είναι σχετικά περιορισμένη, με λίγο ψάξιμο θα βρείτε τα καλύτερα. Από κει και έπειτα, ενεργοποιήστε τη φαντασία σας και το αποτέλεσμα θα είναι αχτύπητο! ρούχα εγκυμοσύνης La Redoute3
Χρήσιμες συμβουλές
– Σίγουρα στην γκαρνταρόμπα σας υπάρχουν κάποια κομμάτια πιο φαρδιά, τα οποία συνηθίζατε να φοράτε και πριν μείνετε έγκυος. Αξιοποιήστε τα τώρα κάνοντας συνδυασμούς, κάποιες φορές αναπάντεχους, αλλά πολύ επιτυχημένους, με τα καινούργια παντελόνια ή τα φορέματα της εγκυμοσύνης. Εξάλλου, να θυμάστε ότι αυτή η περίοδος μάς επιτρέπει επιλογές που ξεπερνούν το συνηθισμένο μας στυλ. Επομένως, βάλτε τώρα περισσότερο χρώμα στη ζωή σας και στα ρούχα σας και τολμήστε διαφορετικούς συνδυασμούς. Δεν θα σας παρεξηγήσουν.
– Από τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης σας και μέχρι τον ένατο μήνα, θα δείτε πολλές αλλαγές στο σώμα σας. Γι’ αυτό προτιμήστε τα ρούχα που αγοράζετε να είναι χαλαρά  ρούχα εγκυμοσύνης La Redoute2στην εφαρμογή για να μπορέσετε να τα φορέσετε μέχρι τέλους.
– Περίοδος εκπτώσεων και επενδύστε (αν δεν έχετε ήδη) σε 1-2 ζευγάρια αθλητικά παπούτσια, που θα αποδειχθούν εξαιρετικά βολικά για το περπάτημά σας όλη αυτή την περίοδο. Επίσης ένα ζευγάρι μαύρες και ένα ζευγάρι καφέ δερμάτινες μπότες με χαμηλό τακούνι θα γίνουν τα παπούτσια πασπαρτού για το καθημερινό σας ντύσιμο. Όσο για τα τακούνια, δεν σας λέμε πως θα γίνουν απαγορευμένο είδος, αλλά μάλλον θα τα χρειαστείτε λιγότερο!
Επενδύστε σε χαμηλού κόστους μπλουζάκια, σε διάφορα χρώματα, που θα μπορείτε να εναλλάσσετε καθημερινά με τα παντελόνια σας ή τις φούστες και έτσι θα αισθάνεστε φρέσκες και ανανεωμένες. Asos.com εγκυμοσύνη Επίσης, τώρα είναι η εποχή που τα κοσμήματά σας και άλλα αξεσουάρ, όπως μαντίλια και φουλάρια, θα σας χρησιμεύσουν όσο ποτέ άλλοτε για να αισθάνεστε όμορφη και φροντισμένη.
Online Καταστήματα
-Ένα από τα καλύτερα είναι το www.asos.com. Πηγαίνετε στο section maternity όπου θα βρείτε ρούχα μοντέρνα, στιλάτα και σε πολύ καλές τιμές. Δικτυωθείτε και δεν θα καταλάβετε πώς περνούν οι ώρες.
– Το http://www.laredoute.gr/(ο σύνδεσμος δεν είναι πια σε λειτουργία) δεν θα σας απογοητεύσει, καθώς  θα βρείτε ρούχα που μπορείτε με τους κατάλληλους συνδυασμούς να αναδείξετε και να πετύχετε σούπερ εμφανίσεις.ρούχα εγκυμοσύνης La Redoute4