“Στο στοιχείο τους”: Η απίθανη ταινία κινουμένων σχεδίων έρχεται στις 15 Ιουνίου και ανυπομονούμε να την δούμε!

“Στο στοιχείο τους”: Η απίθανη ταινία κινουμένων σχεδίων έρχεται στις 15 Ιουνίου και ανυπομονούμε να την δούμε!

“Στο στοιχείο τους” ήτοι «Elemental» τιτλοφορείται η νέα ταινία κινουμένων σχεδίων της Pixar που έρχεται στους κινηματογράφου στις 15 Ιουνίου!

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Peter Sohn, ο οποίος είχε υπογράψει στο παρελθόν την ταινία The Good Dinosaur του 2015 και την ταινία μικρού μήκους Partly Cloudy ενώ στην παραγωγή συμμετέχει και η Denise Ream.

Η νέα ταινία ακολουθεί τα βήματα της σειράς Toy Story, Cars, Wall-E και Inside Out, δημιουργώντας πλήρως ενσωματωμένους χαρακτήρες των τεσσάρων βασικών στοιχείων: γη, αέρας, φωτιά και νερό.

Η υπόθεση της ταινίας

Αυτό το καλοκαίρι, γνωρίστε τους κατοίκους της Πόλης των Στοιχείων.

Μια νέα πρωτότυπη ταινία που μεταφέρει τους θεατές σε ένα ξεχωριστό μέρος που ονομάζεται Πόλη των Στοιχείων, όπου σε αυτή ζουν και εργάζονται πολλά στοιχεία. Το trailer μας παρουσιάζει κάθε στοιχείο – τον αέρα, τη γη, το νερό και τη φωτιά – και τι τα ξεχωρίζει σύμφωνα με τη Φλόγα, μια έξυπνη και φλογερή γυναίκα που δεν έφευγε πότε μακριά από το σπίτι της, στη Φάιαρ Τάουν.

Στην ταινία όμως βγαίνει επιτέλους από τo “στοιχείο” της για να εξερευνήσει αυτόν τον θεαματικό κόσμο που γεννήθηκε από τη φαντασία των δημιουργών της Pixar και σχεδιάστηκε ειδικά για μία μοναδική εμπειρία στη μεγάλη οθόνη. Η Πόλη των Στοιχείων εμπνέεται από μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο και αγκαλιάζει τη συνεισφορά που έχει η κάθε κοινότητα των διαφορετικών στοιχείων σε αυτή—από γιγάντια κτίρια σαν πεύκα και ουρανοξύστες με καταρράκτες έως ένα γήπεδο σε σχήμα ανεμοστρόβιλου με το όνομα Το Στάδιο του Κυκλώνα.

 

15 IOYNIOY ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ 

ΑΠΟ ΤΗ FEELGOOD

Τα «αδέρφια» της σειράς «Maestro» Κλέλια Ανδριολάτου και Ορέστης Χαλκιάς δανείζουν τις φωνές τους στο animation

Τα τηλεοπτικά «αδέρφια» της σειράς «Maestro» Κλέλια Ανδριολάτου και Ορέστης Χαλκιάς αλλάζουν φέτος το καλοκαίρι για λίγο ρόλους και δανείζουν τις φωνές τους στην ελληνική μεταγλώττιση του animation των studios Disney και Pixar «Στο Στοιχείο Τους» (Elemental) στις κινηματογραφικές αίθουσες σε διανομή Feelgood Entertainment.

Η Κλέλια Ανδριολάτου είναι η φωνή της Φλόγας, μιας δυναμικής, πανέξυπνης και εκρηκτικής νεαρής κοπέλας που γνωρίζει έναν αστείο, γλυκανάλατο, χαλαρό τύπο, τον Νηρέα που έχει τη φωνή του Ορέστη Χαλκιά.

Διαβάστε επίσης:

Νάουσα: Αυτή είναι η αιτία θανάτου του 7χρονου – Τι έδειξαν οι εξετάσεις – Γονείς, προσοχή σε αυτά τα συμπτώματα

Ο Μαιευτήρας – Χειρουργός Γυναικολόγος Γ. Παναγάκης δίνει πολύτιμες συμβουλές για να ενισχύσουμε τη γονιμότητά μας

Κερδίστε 6 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Ο ραφτάκος των λέξεων” στο Κινηματογράφο Αλεξάνδρα (16/6) και Κινηματογράφο Φλερύ (18/6)

Ροή Ειδήσεων