Στον ανακριτή η αδελφής της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα για να καταθέσει για τον θάνατο της Ίριδας

Στον ανακριτή η αδελφής της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα για να καταθέσει για τον θάνατο της Ίριδας

Στον ανακριτή οδηγήθηκε το πρωί με συνοδεία δικηγόρου η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα Πισπιρίγκου, θεία των τριών κοριτισών από την Πάτρα, για τα οποία ερευνάται ο θάνατός τους.

Η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου για πρώτη φορά χωρίς τη μητέρα της και τον σύντροφο της μητέρας της καλείται να καταθέσει όσα γνωρίζει, καθώς ήταν το μόνο πρόσωπο που βρισκόταν μαζί με την κατηγορούμενη μητέρα στο σπίτι της Μπιζανίου το βράδυ που έχασε τη ζωή της η μικρή Ίριδα.

Η κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό” βρέθηκε στα δικαστήρια της Πρώην Σχολής Ευελπίδων και κατέγραψε την είσοδό της στον ανακριτή. Η ίδια δεν απάντησε σε καμία από τις ερωτήσεις που της έγιναν.

Υπενθυμίζεται ότι με βούλευμα που εξέδωσε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας αποφάσισε την παραπομπή στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας.

Διαβάστε επίσης:

Η Κωνσταντίνα-Αθηνά υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση με δότη τον μπαμπά της – Οι επιπλοκές και τα κρίσιμα 24ωρα

“Είσαι πολύ μικρή, να προσέχεις” έλεγαν οι πελάτες στη 12χρονη – “Μου έστελνε τα βίντεο για να με… προσεγγίσει” ισχυρίζεται ο 53χρονος

“Πώς θα γλιτώσουμε από τα τροχαία”: Δωρεάν σεμινάριο από το Infokids.gr και τον Ιαβέρη

Ροή Ειδήσεων