Στον Καρακούκη ο πειθαρχικός έλεγχος των ιατροδικαστών Μαλένας και Ίριδας – Πώς η Δήμητρα “‘εκαψε” την Ρούλα στην κατάθεσή της

Στον Καρακούκη ο πειθαρχικός έλεγχος των ιατροδικαστών Μαλένας και Ίριδας – Πώς η Δήμητρα “‘εκαψε” την Ρούλα στην κατάθεσή της

Στον προϊστάμενο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, Νίκο Καρακούκη, έχει ανατεθεί ο πειθαρχικός έλεγχος των ιατροδικαστών της Μαλένας και της Ίριδας.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τον Πέτρο Κουσουλό και το ereportaz, τις επόμενες ώρες, το Υπουργείο Δικαιοσύνης αναμένεται να παραγγείλει τη διενέργεια του πειθαρχικού ελέγχου στον κ. Καρακουκη, ο οποίος θα ελέγξει αρχικά εάν υπήρξαν λάθη ή παραλείψεις από πλευράς των ιατροδικαστών που διενέργησαν τους αρχικούς ελέγχους.

Τα λάθη και οι αστοχίες στις πρώτες ιατροδικαστικές εκθέσεις Μαλένας και Ίριδας

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην περίπτωση της Μαλένας ως αιτία θανάτου διαγνώστηκε η ηπατική ανεπάρκεια, ενώ στην περίπτωση της Ίριδας η αγενεσία φλεβοκόμβου και το πνευμονικό οίδημα.

Την ίδια στιγμή, η Ρούλα Πισπιρίγκου φαίνεται ότι αμφισβητήσει το πόρισμα Καρακούκη- Καλόγρηα που μιλά ξεκάθαρα για δολοφονίες και αποδέχεται ξαφνικά τα πρώτα πορίσματα των ιατροδικαστών, που όχι μόνο είχε απορρίψει αλλά είχε υποβάλλει μέχρι και μήνυση κατά παντός υπευθύνου αμφισβητώντας το ένα τότε.

Πώς η Δήμητρα “‘εκαψε” την Ρούλα στην κατάθεσή της

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη της εφημερίδας «Μπαμ», ότι η θεία των τριών άτυχων παιδιών, Δήμητρα Πισπιρίγκου, υποστήριξε στην κατάθεσή της ότι, το πρωινό της 21ης Μαρτίου 2021, όταν δηλαδή έλαβε την «εντολή» από την κατηγορούμενη να πάει να ξυπνήσει το βρέφος, προκειμένου εκείνη να φτιάξει μια κρέμα για να φάει το παιδί, όταν πήγε στην κούνια και βρήκε παγωμένο το μωρό, διαπίστωσε ότι υπήρχε αίμα στο στόμα του.

Η συγκεκριμένη παραδοχή – εφόσον ισχύουν οι πληροφορίες – ουσιαστικά, ενισχύει και επιβεβαιώνει τα συμπεράσματα των ιατροδικαστών Καρακούκη – Καλόγρηα, έτσι όπως αναφέρονται στο πόρισμά τους για τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας, οι οποίοι συμπέραναν ότι η δολοφονική μέθοδος που ακολουθήθηκε ήταν η απόφραξη των αεροφόρων οδών και η βίαιη είσοδος του πανιού στο στόμα του μωρού σε ανύποπτο χρόνο, κατά τη διάρκεια του ξημερώματος της 21ης Μαρτίου 2021.

Το διαψεύδουν Ρούλα – Δήμητρα

Σε σημερινό τους δελτίο Τύπου η Ρούλα Πισπιρίγκου και η Δήμητρα αρνούνται την ανωτέρω πληροφορία λέγοντας ότι ” Σε σχέση με τα δημοσιεύματα κυριακάτικης εφημερίδας ότι δήθεν η Δήμητρα Πισπιρίγκου έχει καταθέσει στις Αρχές ότι η μικρή Ίριδα όταν βρέθηκε νεκρή στην κούνια της είχε αίμα στο στόμα της, αυτό είναι τεράστιο ψέμα, δεν ισχύει, δεν ειπώθηκε ποτέ και δεν αποτελεί μέρος της κατάθεσής της. Επίσης ψέμα είναι και η δημοσίευση ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε δήθεν συλληφθεί στο παρελθόν για κατοχή ναρκωτικών. Για τα δύο αυτά ψευδή και συκοφαντικά δημοσιεύματα επιφυλασσόμαστε κάθε νομίμου δικαιώματός μας. Δυστυχώς η διασπορά ψευδών ειδήσεων σε σχέση με την υπόθεσή μας και εμάς τις ίδιες συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς.”

Κουσουλός: «Η απάντηση θα είναι συντριπτική»

Ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός που ανέδειξε το ζήτημα μέσα από την εφημερίδα του ΜΠΑΜ με ανάρτησή του ανταπαντά στην Ρούλα και την Δήμητρα Πισπιρίγκου που διαψεύδουν το δημοσίευμά του και όπως τονίζει  «Συντριπτική» θα είναι η απάντηση προς όσους αποδομήσουν την έρευνά του

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος ανέφερε τα εξής:

Διαβάστε επίσης:

Ρούλα, Δήμητρα και γιαγιά Ελένη απαντούν για όλα με δελτίο Τύπου 4 σελίδων – Βολές και κατά του ιατροδικ. Λέων

Χαμός στις Σέρρες: Κλείδωσαν τα 4 παιδιά τους στο αυτοκίνητο με κλειστά παράθυρα και πήγαν για σουβλάκια

Καμπανάκι για την έξαρση κρουσμάτων – «Θερίζει» ο ιός στις κατασκηνώσεις – Έξι βρέφη και παιδιά νοσηλεύονται

Για απόπειρα απαγωγής ενός εκ των τριών παιδιών της κάνει λόγο η Ρούλα Πισπιρίγκου – Η συνομιλία που θα συζητηθεί

Ροή Ειδήσεων