Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός | Κερδίστε μια instax mini 12 της Fujifilm που θα ξετρελάνει κάθε παιδί φέτος τις γιορτές! – NΙΚΗΤΕΣ

Instax mini 12 της Fujifilm

Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός | Κερδίστε μια instax mini 12 της Fujifilm που θα ξετρελάνει κάθε παιδί φέτος τις γιορτές! – NΙΚΗΤΕΣ

Το τέλειο δώρο Χριστουγέννων για κάθε παιδί! 

Ο πιο ξεσηκωτικός διαγωνισμός που θα κάνει την καρδιά κάθε παιδιού να χτυπάει από χαρά έφτασε! Ετοιμαστείτε να κερδίσετε το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο για το παιδί (ή το βαφτιστήρι ή το ανιψάκι) σας, την instax mini 12 της Fujifilm, ένα από τα πιο cool δώρα που θα ξετρελάνει κάθε μικρό (και όχι μόνο) φωτογράφο τη νέα χρονιά!

Instax mini 12 της Fujifilm

Με την instax mini 12, η φωτογραφία γίνεται μια παιχνιδιάρικη εμπειρία!

Από το πρώτο κλικ, μπορείτε να αποτυπώσετε φωτεινές φωτογραφίες, ανεξάρτητα από το πού και το πότε. Ο φακός προσαρμόζεται αυτόματα στο φως του περιβάλλοντος, εξασφαλίζοντας το τέλειο αποτέλεσμα ακόμα και σε πάρα πολύ κοντινές αποστάσεις.

Και πώς γίνεται αυτό; Απλά περιστρέφετε τον φακό και… το έχετε κάνει! Με τη λειτουργία κοντινού πλάνου, δε χρειάζεται να ανησυχείτε για το καδράρισμα, το οποίο γίνεται παιχνίδι – τόσο που και ένα μικρό παιδί μπορεί να πετύχει ένα ωραίο αποτέλεσμα. Το αντικείμενό σας θα είναι πάντα σωστά κεντραρισμένο, όπου και αν είστε.

Instax mini 12 της Fujifilm

Αλλά αυτό δεν είναι το τέλος των χαρακτηριστικών. Γιατί να μην τραβήξετε και τις καλύτερες selfies; Με τον καθρέφτη για ευθυγράμμιση, το αποτέλεσμα είναι πάντα το καλύτερο! To φλας προσαρμόζεται αυτόματα, χαρίζοντας την κατάλληλη φωτεινότητα σε κάθε φωτογραφία. Και μην ξεχνάτε, σκανάρετε τις instax φωτογραφίες σας σε υψηλή ποιότητα και αποθήκεύστε τες ψηφιακά στο instax Up! App, για να τις οργανώσετε και να τις μοιραστείτε όπως θέλετε!

Μην χάνετε χρόνο! Λάβετε συμμετοχή στον σούπερ διαγωνισμό και κερδίστε την instax mini 12 που θα κάνει τη ζωή σας ακόμα πιο έντονη σε 5 νέα χρώματα: Clay White, Mint Green, Blossom Pink, Pastel Blue, Lilac Purple.

*Διατίθεται στην ελληνική αγορά από τη Fujifilm Hellas Α.Ε.

Ακολουθήστε τη #fujifilmhellas

τα ΔΩΡα ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να κερδίσετε τρία διαφορετικά δώρα.

► 1ο δώρο: η instax mini 12 της Fujifilm από τη Fujifilm Ηellas. 

► 2ο δώρο: 1 πακέτο 5 βιβλίων από τις Εκδόσεις Υδροπλάνο που περιλαμβάνει:

  • LOCKDOWNED

Λεύκωμα φωτογραφιών / table book

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ

Λεύκωμα φωτογραφιών / table book / με ποίηση και χώρο για προσωπικές σημειώσεις

  • ΠΑΕΙ Ο ΠΑΛΙΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ;

To ολοκαίνουργιο πρωτοχρονιάτικο βιβλίο των Εκδόσεων Υδροπλάνο που θα θέσει ένα ερωτηματικό σε όλους μας: Πάει ο παλιός ο χρόνος;

  • O ΧΑΣ ΚΑΙ Η ΤΑΓΚ, ΤΟ AVRIO ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ

Ένα κόμικ για όλη την οικογένεια που θα μας ταξιδέψει στην Αρχαία Ελλάδα και στους εφευρέτες της.

  • MARIA CALLAS ΕΖΗΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ

Σημειωματάριο χωρίς δεσμεύσεις ημερομηνίας, για κάθε μέρα, κάθε χρονιάς.

► 3ο δώρο: Διπλές προσκλήσεις για τις παρακάτω παραστάσεις:

α. Δεντρόπαιδο / Θέατρο Μπέλλος

β. “November” στο Θέατρο Τζένη Καρέζη

γ. Νεφέλες στο Θέατρο Μπέλλος

δ. “Φακντ-απ” στο Θέατρο Άλφα – Ληναίος-Φωτίου

τροποσ συμμετοχης ΣΤΟν ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 27/12  στις 15.00.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να κερδίσετε μια instax mini 12 της Fujifilm από την Fujifilm Hellas, 1 πακέτο 5 βιβλίων από τις Εκδόσεις Υδροπλάνο και διπλές προσκλήσεις για 4 θεατρικές παραστάσεις. 

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).

Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στον διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.

Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθρογραφία) καθώς και διαγωνισμούς. Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ δε θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από τη λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείτε ξανά. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εάν δεχθείτε τα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (Infokids.gr) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε τη διαγραφή των στοιχείων σας!

νικητεσ

Οι νικητές του διαγωνισμού είναι:

1ο Δώρο : Νίκη Νικολαϊδου

2ο Δώρο : Ιωάννα Βαριάμη

3ο Δώρο : Κατερίνα Ζαχαροπούλου

 

@infokidsgr

Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός Η ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΔΩΡΟ : instax mini 12 της Fujifilm που θα ξετρελάνει κάθε παιδί φέτος τις γιορτές! ► 1ο δώρο: η instax mini 12 της Fujifilm από τη Fujifilm Ηellas. ► 2ο δώρο: 1 πακέτο 5 βιβλίων από τις Εκδόσεις Υδροπλάνο που περιλαμβάνει: LOCKDOWNED Λεύκωμα φωτογραφιών / table book ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ Λεύκωμα φωτογραφιών / table book / με ποίηση και χώρο για προσωπικές σημειώσεις ΠΑΕΙ Ο ΠΑΛΙΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ; To ολοκαίνουργιο πρωτοχρονιάτικο βιβλίο των Εκδόσεων Υδροπλάνο που θα θέσει ένα ερωτηματικό σε όλους μας: Πάει ο παλιός ο χρόνος; O ΧΑΣ ΚΑΙ Η ΤΑΓΚ, ΤΟ AVRIO ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ Ένα κόμικ για όλη την οικογένεια που θα μας ταξιδέψει στην Αρχαία Ελλάδα και στους εφευρέτες της. MARIA CALLAS ΕΖΗΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ Σημειωματάριο χωρίς δεσμεύσεις ημερομηνίας, για κάθε μέρα, κάθε χρονιάς. ► 3ο δώρο: Διπλές προσκλήσεις για τις παρακάτω παραστάσεις: α. Δεντρόπαιδο / Θέατρο Μπέλλος β. “November” στο Θέατρο Τζένη Καρέζη γ. Νεφέλες στο Θέατρο Μπέλλος δ. “Φακντ-απ” στο Θέατρο Άλφα – Ληναίος-Φωτίου #contest #infokidsgr #christmas #fujifilmhellas #fujifilm #gifts #παιδιά #2023christmas

♬ All I Want for Christmas Is You – Mariah Carey

Ροή Ειδήσεων