SUPER Xριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός: 10 τυχεροί κερδίζουν δωρεάν είσοδο στο PLAYMOBIL FunPark!

SUPER Xριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός: 10 τυχεροί κερδίζουν δωρεάν είσοδο στο PLAYMOBIL FunPark!

Στο PLAYMOBIL FunPark όλα τα παιδιά από 18 μηνών έως 12 ετών θα ανακαλύψουν την αγαπημένη τους γωνιά.

Τα μικρότερα παιδάκια από 18 μηνών έως 3 ετών έχουν το δικό τους διαμορφωμένο χώρο της PLAYMOBIL 1.2.3, ενώ τα μεγαλύτερα μπορούν να περάσουν αξέχαστες ώρες χαράς και διασκέδασης στους υπόλοιπους 7 παιδότοπους.

Ιππότες, πειρατές, νεράιδες, ζωολογικά πάρκα αλλά και κουκλόσπιτα και πριγκιπικά παλάτια περιμένουν καθημερινά τους μικρούς μας φίλους

Το PLAYMOBIL FunPark θα είναι πάντα ο αξεπέραστος παιδότοπος, γιατί εκεί τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να παίξουν για ώρες με όλα τα αγαπημένα τους παιχνίδια! Να δημιουργήσουν τις δικές τους μοναδικές ιστορίες στα παραμυθένια παλάτια και τα κάστρα, να γίνουν πειρατές σε επιβλητικά πειρατικά καράβια, θαρραλέοι ιππότες που μάχονται με δράκους, πανέμορφες πριγκίπισσες και νεράιδες!

 

Μάθετε περισσότερα για το PLAYMOBIL FunPark πατώντας εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΟΥ PLAYMOBIL FUNPARK:

ΕΙΣΟΔΟΣ:

Στο PLAYMOBIL FunPark η είσοδος για ΑμεΑ είναι δωρεάν.

Δευτέρα – Παρασκευή: 8,00€/παιδί
Σάββατο – Κυριακή: 9,00€/παιδί
Είσοδος Γονέων/Συνοδών: Δωρεάν
Είσοδος Τριτέκνων-Πολυτέκνων: 5,00€/παιδί (Δευτέρα-Παρασκευή)
(με την επίδειξη κάθε νόμιμου πιστοποιητικού)
7,00€/παιδί (Σάββατο-Κυριακή)

PLAYMOBIL FunPark

Αμαλιάδος 4 & Καλαβρύτων, 145 64 Κηφισιά

210-80.000.18.

www.playmobil-funpark.gr

 

TO ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσει το παιδί σας μία από το 10 δωρεάν εισόδους για να παίξει και να διασκεδάσει στο PLAYMOBIL FunPark! Κάθε πρόσκληση καλύπτει ένα παιδί και 2 συνοδούς.

ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη. Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email). Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου στις 15.00 το μεσημέρι. 

ΟΙ ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσει το παιδί σας μία από το 10 δωρεάν εισόδους για να παίξει και να διασκεδάσει στο PLAYMOBIL FunPark! Κάθε πρόσκληση καλύπτει ένα παιδί και 2 συνοδούς.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).

Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.

Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς.

Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείται ξανά. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε θα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (Infokids.gr ) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!

Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην δωροθέτρια εταιρία ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου.

Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.

Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

O διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχερoί νικητές:

1.Έφη Μόρδου

2. Αθηνά Κανταριδου

3.Χρυσούλα Μπούζα

4.Βίκυ Αλαλεοπούλου

5. Μαρία Τάτση

6.Αντώνης Γκούμας

7.Πεννυ Ζαφειρακη

8.Ελένη Γατσά

9.Μαρία Μουζάκη

10.Φοίβη Μπόρη

 

 

Ροή Ειδήσεων