Συγκινεί η Δήμητρα Κατσαφάδου: «Θέλω να υιοθετήσω το πιο πονεμένο παιδί που υπάρχει»

Συγκινεί η Δήμητρα Κατσαφάδου: «Θέλω να υιοθετήσω το πιο πονεμένο παιδί που υπάρχει»

Συγκινεί η Δήμητρα Κατσαφάδου: «Θέλω να υιοθετήσω το πιο πονεμένο παιδί που υπάρχει»

Σε μια πολύ τρυφερή και εκ βαθέων εξομολόγηση για τη ζωή της προχώρησε η Δήμητρα Κατσαφάδου.

Η γνωστή επιχειρηματίας μίλησε για όλα στην Κατερίνα Καινούργιου, από τους λόγους που την αποκλήρωσε η οικογένειά της, για την αγχώδη καταθλιπτική διαταραχή αλλά και για το γεγονός ότι πρόκειται να υιοθετήσει ένα κοριτσάκι.

«Παίρνω παιδί. Είμαι πολύ κοντά στην υιοθεσία ενός κοριτσιού. Μου έβγαλαν για αρχή την ψυχή. Αν το κοριτσάκι έχει αδερφάκι θα υιοθετήσω κι αυτό. Θέλω το πιο πονεμένο παιδί που υπάρχει. Θεωρώ ότι θα υιοθετήσω πολλά παιδιά» αποκάλυψε η επιχειρηματίας.

«Με αποκλήρωσε η οικογένειά μου»

Η Δήμητρα Κατσαφάδου εξομολογήθηκε τις δύσκολες ώρες που πέρασε, όταν η οικογένειά της την αποκλήρωσε.

«Δούλευα σε μια φαρμακευτική. Όταν έφυγα από εκεί έπαιρνα πάρα πολύ καλά λεφτά και η οικογένειά μου με αποκλήρωσε. Μου είπαν ότι για εκείνους έχω αυτοκτονήσει, δεν υπάρχω. Δεν πήγαινα στο σπίτι μου κλπ. Η γιαγιά μιας φίλης μου, που δεν με ήξερε καν, με φιλοξένησε. Έμενα στο Μενίδι, οι γονείς μου δεν ήθελαν παρτίδες μαζί μου. Μάλλον ήθελαν να με τιμωρήσουν που έφυγα από τη δουλειά. Εκεί είχε μια ταβέρνα ένας φίλος, μου έφερνε φαγητό. Ήμουν ολομόναχη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η μαχη με την αγχώδη καταθλιπτική διαταραχή

«Έπασχα από αγχώδη καταθλιπτική διαταραχή. Με βοήθησε φαρμακευτική αγωγή. Είχα παχύνει πολύ, τα έκοψα σιγά σιγά. Δεν μπορούσα να πηγαίνω πουθενά. Με βοήθησε πολύ ο αδελφός μου, που έπασχε κι εκείνος από καταθλιπτική διαταραχή. Οι αποστάσεις μου φαινόντουσαν βουνό. Πάτησα πάνω τον δαίμονα της κατάθλιψης και έτσι το ξεπέρασα» δήλωσε η Δήμητρα Κατσαφάδου.

Διαβάστε επίσης: 

Μία γλυκιά χριστουγεννιάτικη διαφήμιση που μας έφερε δάκρυα στα μάτια (video)

4 τρόποι να βάλετε «φρένο» στην χριστουγεννιάτικη… απληστία των παιδιών

Αγοράκι 1,5 έτους έχει μαλλιά… Αϊνστάιν: Ποιο είναι το σπάνιο γενετικό σύνδρομο των μόλις 100 περιπτώσεων