Χαμόγελο του παιδιού: Βρέθηκε και είναι καλά η 16χρονη από τη Νέα Σμύρνη

Χαμόγελο του παιδιού: Βρέθηκε και είναι καλά η 16χρονη από τη Νέα Σμύρνη

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της 16χρονης Αναστασίας Τ. που είχε εξαφανιστεί από χώρο παιδικής προστασίας στην περιοχή της Νέας Σμύρνης Αττικής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού, η 16χρονη επέστρεψε και καλά στην υγεία της.

«Τα αίτια που οδήγησαν στην εξαφάνισή της διερευνώνται από τις αρμόδιες Αρχές», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Αναστασία Τ., 16 ετών είχε εξαφανιστεί στις 11/06/2024, μεσημεριανές ώρες, από χώρο παιδικής προστασίας στην περιοχή της Νέας Σμύρνης Αττικής. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε στις 13/6/2024 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συνέτρεχαν λόγοι που έθεταν τη ζωή της σε κίνδυνο. «To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην ανήλικη για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα 13/6/2024 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο. Η Αναστασία Τ. έχει ύψος 1,62 μ., έχει βάρος 65 κιλά, έχει μαύρα μαλλιά και πράσινα μάτια. Έχει τατουάζ στο λαιμό που γράφει «red eyes big smile». Φορούσε τζιν σορτς, τζιν μπουστάκι και μαύρες παντόφλες.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Ροή Ειδήσεων