Συνδυάστε τις «έξυπνες» γλάστρες Lechuza και βάλτε τις πρώτες νότες της άνοιξης στο χώρο σας!

Συνδυάστε τις «έξυπνες» γλάστρες Lechuza και βάλτε τις πρώτες νότες της άνοιξης στο χώρο σας!

Η άνοιξη έχει κάνει δυναμικά την εμφάνισή της και η διάθεσή μας ενισχύεται από το αίσθημα ζωντάνιας και ευχαρίστησης που χαρακτηρίζει αυτή την περίοδο. Το επόμενο βήμα για να έρθουμε ακόμα πιο κοντά στην πιο αισιόδοξη εποχή του χρόνου είναι να μεταφέρουμε τις πρώτες νότες της άνοιξης στο σπίτι και το γραφείο μας!

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να το πετύχουμε από τις αγαπημένες γλάστρες Lechuza, που αποτελούν το σύμμαχό μας για κάθε αποχή του χρόνου! Με διαχρονικά κομψό κλασικό design και high gloss αποχρώσεις, οι επιτραπέζιες γλάστρες Mini & Maxi Cubi της Lechuza προσδίδουν στυλ στο χώρο, αναδεικνύοντας άνθη όπως η ορχιδέα Φαλαίνοψις και φυτά όπως η Σελαγκινέλα και ο Φίκος.

Διαθέτοντας το ευφυές σύστημα αυτοποτισμού της Lechuza, συνδυάζουν τη sleek όψη με την πρακτικότητα, δίνοντας τη φρέσκια πινελιά στο γραφείο, εμπνέοντας υπέροχους art de la table συνδυασμούς και δένοντας αρμονικά με design αντικείμενα της διακόσμησης του χώρου σας.

Όλες οι επιτραπέζιες γλάστρες Lechuza περιλαμβάνουν το σετ αυτοποτισμού και το δοχείο φύτευσης, προσφέροντας άριστη ύδρευση των φυτών. Το σύστημα αυτοποτισμού Lechuza φροντίζει τα φυτά σας έως 12 εβδομάδες και εγγυάται τη λήψη της κατάλληλης ποσότητας νερού και θρεπτικών συστατικών, που απαιτούνται για την άριστη ανάπτυξη των φυτών σας.