«Τα γέννησα, πώς θα πείραζα τα παιδιά μου;» – Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας η συνέντευξη των γονιών

«Τα γέννησα, πώς θα πείραζα τα παιδιά μου;» - Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας η συνέντευξη των γονιών

«Τα γέννησα, πώς θα πείραζα τα παιδιά μου;» – Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας η συνέντευξη των γονιών

Οι γονείς των 3 κοριτσιών που “έφυγαν” αιφνίδια από τη ζωή μέσα σε 3 χρόνια “έσπασαν” τη σιωπή τους και μίλησαν για όλους και για όλα στην εκπομπή  “Αλήθειες με τη Ζήνα” στο STAR. Το ζευγάρι άνοιξε για πρώτη φορά το σπίτι και την καρδιά του σε τηλεοπτική κάμερα και μίλησε για όλα στον Γιώργο Σόμπολο και έδωσε απαντήσεις σε όλα όσα ακούγονται και σε όλα τα αναπάντητα-μέχρι τώρα-ερωτηματικά.

«Τα γέννησα, τα μεγάλωσα, πώς θα πείραζα τα παιδιά μου;»

«Από τις 29 του μηνός ακούω είσαι φόνισσα, δολοφόνος τα σκότωσες… έκανε το τέλειο έγκλημα… πώς;;;», λέει η μητέρα.

«Ο κόσμος ακούει καθημερινά τι γίνεται σήμερα. Καταλαβαίνω την οργή. Υπάρχουν εγκλήματα αλλά δεν είμαστε όλοι εγκληματίες. Κι έρχομαι τώρα και απολογούμαι», συμπληρώνει.

«Κανένας δεν ήρθε ποτέ να με ρωτήσει πώς ζω εγώ από τις 29 του μήνα με τις φωτογραφίες και με αυτό που μου έμεινε από τη Τζωρτζίνα. Τα γέννησα… τα μεγάλωσα… πώς θα πείραζα τα παιδιά μου…», ανέφερε μεταξύ άλλων η μητέρα.

Δεν είμαστε εγκληματίες

Οι δυο γονείς μίλησαν και για το πώς δέχονται επικρίσεις από ορισμένους και για το ενδεχόμενο οι ίδιοι να κρύβονται πίσω από τους θανάτους των τριών κοριτσιών. «Αυτό που γίνεται έχει καταντήσει από πολλούς δημοσιογράφους να γυρίσει καταπέλτης για τη μάνα, η οποία έχει φτάσει να φοβάται να βγει έξω από το σπίτι όταν βλέπει τι γράφονται…», είπε ο πατέρας σχολιάζοντας τα όσα έχουν γραφτεί το τελευταίο διάστημα, τα οποία στοχοποιούν τους γονείς και κυρίως τη μητέρα για τον θάνατο των παιδιών.

«Μας κατακρίνουν γιατί στα social media χαμογελούσαμε. Ναι, χαμογελούσαμε, ναι είχαν χαθεί δύο παιδιά, αλλά υπήρχε άλλο ένα πίσω. Γιατί να απολογηθούμε γιατί πήγαμε ένα ταξίδι. Είχαμε ένα παιδί. Δεν μας έχουν αφήσει να θρηνήσουμε το παιδί μας», είπε. «Κανείς δεν με έχει ρωτήσει πώς ζω με τις φωτογραφίες των παιδιών μου. Πώς θα πείραζα εγώ τα παιδιά μου;» είπε από την πλευρά της η μητέρα.

Η Αστυνομία εξετάζει τη συνέντευξη των γονέων

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βάιου Σύρρου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, oι αστυνομικοί παρακολούθησαν τη συνέντευξη των γονέων με ιδιαίτερη προσοχή. Είναι ουσιαστικά μια πρώτη αναλυτική επικοινωνία με τους γονείς, χωρίς να είναι παρόντες οι αστυνομικοί.

Μέσω αυτής, η αστυνομία θα καταγράψει την εξιστόρηση των γεγονότων και θα την συγκρίνει με τα όσα θα καταθέσουν γιατροί και νοσηλευτές.  Οι καταθέσεις σχετικά με την υπόθεση στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών γίνονται υπό άκρα μυστικότητα από γιατρούς, νοσηλευτές και άτομα από το περιβάλλον της οικογένειας.

Όλα όσα είπαν θα κληθούν οι γονείς να τα επαναλάβουν αυτή τη φορά στην κατάθεσή τους που θα είναι κι αυτή που θα κλείσει τον κύκλο των ερευνών. Σε δύο εβδομάδες από τώρα αναμένεται το πόρισμα των τοξικολογικών εξετάσεων της 9χρονης Τζορτζίνας, η οποία είναι το τελευταίο παιδί που πέθανε.

Διαβάστε επίσης:

Έτσι θα μάθουν τα παιδιά σας να γράφουν εκθέσεις για “‘Αριστα!”

56χρονη Ελληνίδα γέννησε δίδυμα αγοράκια – Οι πρώτες της δηλώσεις!

Ερωτήματα γιατρών μετά τη συνέντευξη των γονιών των 3 παιδιών – Η ανακοίνωση της Νικολούλη

Ροή Ειδήσεων