Τα highlights του σεμιναρίου “Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση – Πώς θα προστατέψετε τα παιδιά σας” στην Πάτρα

Τα highlights του σεμιναρίου “Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση – Πώς θα προστατέψετε τα παιδιά σας” στην Πάτρα

Τα highlights του σεμιναρίου “Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση – Πώς θα προστατέψετε τα παιδιά σας” στην Πάτρα

Το εξαιρετικά επιτυχημένο σεμινάριο “Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση – Πώς θα προστατέψετε τα παιδιά σας”, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι γονείς-αναγνώστες του Infokids.gr το Σάββατο 18 Μαρτίου 2023, ώρα 12:00-14:00 στην Πάτρα, στην Αίθουσα Αλέκα Σιούλη Παμπελοποννησιακού Σταδίου.

Καλεσμένοι του Infokids.gr και ομιλητές του σεμιναρίου ηταν οι:

Η κ. Σία Κακαρούμπα, Κοινωνική Λειτουργός, MSc Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Εφήβων, Δ/νση Ψυχικής Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας, Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού.

 

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής κ. Γεώργιος Καλλιακμάνης, ο οποίος θα περιγράψει το πραγματικό μέγεθος του προβλήματος και πώς αυτό αντιμετωπίζεται σήμερα από την ΕΛ. ΑΣ.

Η κ. Χρυσαυγή Ατσιδάκου Τζόρβα, συμβολαιογραφος, διαπιστευμένη διαμεσολαβήτρια και επικεφαλής της Γραμματείας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων στη Νέα Δημοκρατία, η οποία θα καταθέσει τις νομικές προεκτάσεις του ζητήματος και πώς αυτό αντιμετωπίζεται σε κρατικό επίπεδο.

Δείτε εδώ κάποια από τα πιο σημαντικά σημεία του σεμιναρίου, τα οποία αξίζει να θυμόμαστε:

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε με την ευγενική Χορηγία της παιδικής κατασκήνωσης Green Camp

H παιδική κατασκήνωση GREEN CAMP ιδρύθηκε το 1995 στα Λεχαινά Ηλείας. Ο λόγος για μία σύγχρονη παιδική εξοχή, με πρότυπο κατασκηνωτικό πρόγραμμα και μάλιστα σε ένα περιβάλλον δίπλα στη θάλασσα, με μοναδικές αθλητικές εγκαταστάσεις και χώρους διαμονής.

Στις σύγχρονες αυτές εγκαταστάσεις του GREEN CAMP οι κατασκηνωτές έχουν την ευκαιρία να περάσουν ξέγνοιαστες καλοκαιρινές διακοπές επιλέγοντας ανάμεσα σε πολλές αθλητικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Προτεραιότητα των υπευθύνων στο έργο αυτό είναι η ασφάλεια των παιδιών. Ωστόσο, όλοι οι μικροί κατασκηνωτές που θα βρεθούν έχουν να λένε για την αγάπη με την οποία περιβάλλονται και για το πόσο η κατασκήνωση βοηθά στην ανάπτυξη της προσωπικότητας τους μέσα από την ομαδική ζωή, την άθληση και την ψυχαγωγία.

Εξειδικευμένοι συνεργάτες όπως προπονητές, αθλητές, ναυαγοσώστες, ανιματέρ κ.ά. πλαισιώνουν το πρόγραμμα της κατασκήνωσης, ώστε να λάβουν τα παιδιά μεγαλύτερη ποικιλία ερεθισμάτων και εμπειριών.

Μέσα από όλα αυτά το παιδί έχει την ευκαιρία να παίξει, να αποβάλει το άγχος και την κούραση από το βαρύ πρόγραμμα του χειμώνα, να κάνει νέους φίλους, να εκφραστεί και να καλλιεργήσει ιδιαίτερα ταλέντα του.

Στον χώρο της κατασκήνωσης λειτουργεί πλήρες ιατρείο-αναρρωτήριο με ιατρό και νοσοκόμα σε 24ωρη βάση και επίσης διατίθεται ιδιόκτητο ασθενοφόρο για τα επείγοντα περιστατικά.

Μάθετε περισσότερα για την παιδική κατασκήνωση Green Camp στην ιστοσελίδα και στη σελίδα στο Facebook.

Τηλεφωνα για πληροφορίες 210 2430249 και 210 2433123.

Διαβάστε ακόμα:

«Απλά Υπέροχη»: Μία σπαρταριστή περιπέτεια από τις 4 Μαΐου στα σινεμά

4 tips για να φορέσει σωστά η έφηβη το λευκό τζιν παντελόνι

Επίδομα Παιδιού: Κλείνει η πλατφόρμα – Ξεκινά η διαδικασία εκκαθάρισης για τις πληρωμές

Ροή Ειδήσεων