Τα λόγια του Αποστόλη Τότσικα για τη Ρούλα Ρέβη είναι ό,τι πιο ωραίο μπορεί να πει κανείς για τη μάνα των παιδιών του

Τα λόγια του Αποστόλη Τότσικα για τη Ρούλα Ρέβη είναι ό,τι πιο ωραίο μπορεί να πει κανείς για τη μάνα των παιδιών του

Τα λόγια του Αποστόλη Τότσικα για τη Ρούλα Ρέβη είναι ό,τι πιο ωραίο μπορεί να πει κανείς για τη μάνα των παιδιών του

Μια συνέντευξη εκ βαθέων έδωσε ο Αποστόλης Τότσικας στην εκπομπή Night Out, στο πλαίσιο της οποίας μίλησε με τα πιο υπέροχα λόγια για τη γυναίκα του, Ρούλα Ρέβη.

«Δεν ξέρω πως θα ήταν η ζωή μου αν δεν υπήρχε η Ρούλα σε αυτή, με υποθέσεις δε λειτουργώ. Αλλά σίγουρα με έχει βοηθήσει πάρα πολύ σε όλους τους τομείς και στη ζωή μου και στη δουλειά μου» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Είναι ένας άνθρωπος που έχει ζήσει τη ζωή από πολύ μικρή έξω από το σπίτι, οπότε μάθαινε μέσα από τη ζωή. Είναι αυτοδίδακτος άνθρωπος. Εγώ ήμουν σε ένα πιο safe περιβάλλον και ήρθε και μου είπε ότι η ζωή είναι έτσι, η αλήθεια, δεν λουφάρουμε εδώ πέρα.»

Και συνέχισε λέγοντας: «Θεωρώ ότι ήταν σωτήρας στη ζωή μου. Με έσωσε. Με τράβηξε τελευταία στιγμή. Ο τρόπος που αντιμετωπίζει τη ζωή και τους ανθρώπους, αυτή η κατανόηση, η ενσυναίσθηση, που είναι πολύ σπάνια. Μου έμαθε να σκέφτομαι πρώτα πριν πράξω. Πολλά μου έμαθε»!

«Το τι τραβάει μια γυναίκα για να αποκτήσει παιδιά δε θα το μάθουμε ποτέ»

Ακόμα πιο συγκινητικά, όμως, ήταν τα λόγια του για τον ερχομό των παιδιών του: «Το να στηρίξω τη γυναίκα μου δεν ήταν τίποτα. Ήταν κάτι πολύ φυσικό έτσι κι αλλιώς. Από εκεί και πέρα το τι τραβά μία γυναίκα για να αποκτήσει παιδιά, όχι δεν μπορούμε αλλά δεν θα το μάθουμε ποτέ. Δεν έχουμε ούτε στο ένα χιλιοστό τη δύναμη μιας γυναίκας απέναντι σε αυτό το θέμα. Μας ένωσε περισσότερο σαν ζευγάρι, είναι λογικό, όταν βλέπεις αυτά τα δύο θαύματα που γεννήθηκαν και την πραγματική δύναμη μιας γυναίκας».

Συνέχισε λέγοντας: «Ξέρω ότι αγαπώ τα παιδιά μου, την οικογένειά μου. Είμαι εκεί. Θα έφτανα παντού για την οικογένειά μου και τα παιδιά μου. Ένας πατέρας μπορεί να φτάσει μέχρι και την κόλαση για το παιδί του. Όταν γεννήθηκαν τα παιδιά μου δεν μπορούσα να το διανοηθώ. Η γυναίκα μπορεί γιατί είναι κάτι το οποίο το περνάει και περνάει πολλά στάδια και πριν και μετά. Καλό είναι οι άντρες να καθόμαστε λίγο στην άκρη και να μαθαίνουμε και να έχουμε φοβερή κατανόηση απέναντι σε αυτό που λέγεται γυναίκα με παιδιά

«Με αγχώνει ο χρόνος που δεν αξιοποίησα. Μέσα από τα παιδιά έχεις μια δεύτερη ευκαιρία. Βλέπω τα παιδιά μου και κάνουν τρέλες και λέω “τα κάναμε κι εμείς, βρες έναν τρόπο να το ηρεμήσεις”», κατέληξε.

Διαβάστε ακόμα:

Ροή Ειδήσεων