Τα μόνιτορ της Τζωρτζίνας “δείχνουν” τον ένοχο και αποκαλύπτουν πώς η 9χρονη πάλεψε σκληρά για να ζήσει

Τα μόνιτορ της Τζωρτζίνας “δείχνουν” τον ένοχο και αποκαλύπτουν πώς η 9χρονη πάλεψε σκληρά για να ζήσει

Στο μικροσκόπιο των αρχών μπαίνουν τα ιατρικά μηχανήματα που κατέγραφαν ζωτικούς δείκτες της Τζωρτζίνας, όσο το 9χρονο κορίτσι βρισκόταν στο δωμάτιο του νοσοκομείου μόνο με τη μητέρα του, Ρούλα Πισπιρίγκου. 

Ενώ η μητέρα παραμένει προφυλακισμένη για την ανθρωποκτονία της κόρης της, η αστυνομία στρέφει τις έρευνές της σε πολλαπλές κατευθύνσεις – από τα ψηφιακά ίχνη στο διαδίκτυο, μέχρι τις επαφές στα 8 κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από το σπίτι και τα ιατρικά μηχανήματα.

Τι έδειχνε το μόνιτορ της Τζωρτζίνας όταν ήταν δίπλα της η Πισπιρίγκου και τι όταν δεν ήταν

Σύμφωνα με πληροφορίες, όσο διάστημα η Τζωρτζίνα νοσηλευόταν σε ΜΕΘ, υπό το άγρυπνο βλέμμα των γιατρών, το μόνιτορ κατέγραφε φυσιολογικούς καρδιακούς παλμούς και οξυγόνωση. Ωστόσο το παιδί φέρεται να παρουσίαζε βραδυκαρδία και πτώση των σφυγμών σε στιγμές που η μητέρα βρισκόταν στο δωμάτιο νοσηλείας, όπου τελικά το παιδί εξέπνευσε, από θανατηφόρα δόση κεταμίνης.

Αυτή η διαμετρικά αντίθετη κλινική εικόνα του παιδιού όταν οι γιατροί ήταν παρόντες, ήταν που έκανε το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό να ζητήσει από την 33χρονη μητέρα να βιντεοσκοπεί τις κρίσεις του παιδιού. Δεδομένων των επεισοδίων που είχαν προηγηθεί στις 28 Ιανουαρίου, μία ημέρα πριν τον θάνατό της, οι γιατροί υποπτεύονται πως μπορεί να είχε χορηγηθεί και άλλες φορές κεταμίνη στην 9χρονη, απλώς όχι σε θανατηφόρα δόση. 

Γιατί έχουν μπει τα μόνιτορ στο επίκεντρο της έρευνας

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε χθες ο τηλεοπτικός σταθμός Mega, το μόνιτορ της Τζωρτζίνας από τη ΜΕΘ, το διάστημα κατά το οποίο νοσηλεύτηκε η άτυχη μικρούλα, κατέγραφε κανονικούς καρδιακούς σφιγμούς και αναπνοές, όταν αυτή βρισκόταν υπό την επιτήρηση των γιατρών και χωρίς την παρουσία της μητέρας της.

Η εικόνα από το ίδιο μόνιτορ, ωστόσο, μεταβαλλόταν ραγδαία, όταν η μητέρα της βρισκόταν στο δωμάτιο νοσηλείας της, καθώς το παιδί παρουσίαζε βραδυκαρδία και πτώση σφυγμών.

monitor-1
monitor-2

 

Ρούλα Πισπιρίγκου: Οι κλήσεις της πριν από τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Στις κλήσεις που έγιναν πριν και μετά τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας από το κινητό της Ρούλας Πισπιρίγκου φαίνεται να επικεντρώνεται ένα σημείο της έρευνας για την υπόθεση θρίλερ της Πάτρας. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται σε κλήσεις που δέχτηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου από απόρρητο αριθμό στο κινητό της τηλέφωνο.

«Σε ένα από τα κινητά, πιθανώς σε αυτό που χρησιμοποιούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου τον τελευταίο καιρό, βρήκαν οι Αρχές κάτι πολύ συγκεκριμένο. Έχει δεχτεί κλήσεις από απόρρητο αριθμό μία ημέρα πριν από τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Έκανε η ίδια δύο κλήσεις μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας σε αριθμούς που δεν αντιστοιχούν σε κάποιο τηλέφωνο οικογενειακού περιβάλλοντος ή ευρύτερου περιβάλλοντος που να είναι σε γνώση των Αρχών», ανέφερε στον αέρα της εκπομπής η Χρίσλα Γεωργακοπούλου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Διαβάστε επίσης:

“Όταν χάνεις τρία παιδιά προσπαθείς να μάθεις να αναπνέεις με αυτό τον λίγο αέρα που νιώθεις ότι έχει μείνει στον κόσμο σου”

Σφίγγει ο κλοιός για στενό πρόσωπο της οικογένειας – Το μαρτύριο της Τζωρτζίνας – Η εκταφή της Μαλένας

5χρονο αγοράκι με αυτισμό γράφει τέλεια 12 γραμματοσειρές ανάμεσά τους και ελληνικά! (video)

 

 

 

Ροή Ειδήσεων