Τα νεότερα για το μωράκι που παρέμενε στο Νοσοκομείο και ήθελαν όλοι να το υιοθετήσουν – Η νέα του οικογένεια

Τα νεότερα για το μωράκι που παρέμενε στο Νοσοκομείο και ήθελαν όλοι να το υιοθετήσουν – Η νέα του οικογένεια

Πριν λίγο καιρό μέσα από τη σελίδα του Ιnfokids.gr είχαμε αναδείξει την ιστορία του μόλις ενός μηνός νεογέννητου κοριτσιού που γεννήθηκε παραμονές Χριστουγέννων στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείου Βόλου και από την πρώτη στιγμή ήρθε αντιμέτωπο με το σκληρό πρόσωπο της ζωής.

Το οικογενειακό δράμα που “σκίασε” την γέννηση του μωρού

Οι γονείς του αντιμετωπίζουν προβλήματα, αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στην ανατροφή του και έτσι αποφασίστηκε το αγγελούδι να παραμείνει μέχρι νεοτέρας στο Νοσοκομείο. Αμέσως κινήθηκαν οι διαδικασίες αναδοχής του και το ενδιαφέρον ομολογουμένως ήταν τεράστιο. Πλήθος κόσμου από όλα τα σημεία της χώρας άρχισε να αναζητά πληροφορίες για το πώς θα μπορούσε να γίνει ανάδοχος του μωρού και να του εξασφαλίσει μια καλύτερη ζωή.

Η νέα ζωή του μωρού και η τεράστια αγκαλιά που άνοιξε για εκείνο

Ο χρόνος κύλησε και σήμερα ενημερωθήκαμε για την θετική εξέλιξη με την αναδοχή του. Όπως διαβάζουμε στον Ταχυδρόμο, το 3 μηνών πλέον κοριτσάκι απέκτησε μια αληθινή οικογένεια και ένα ζεστό σπιτικό που νοιάζεται και το φροντίζει.

Συγγενείς από το περιβάλλον του πατέρα του παιδιού εμφανίστηκαν πρόθυμοι να το μεγαλώσουν με αγάπη και ασφάλεια και ζήτησαν από τις αρχές να εξεταστεί το αίτημά τους.

Tο αίτημα έγινε αποδεκτό και ενδεχομένως ακόμη και σήμερα σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία του Νοσοκομείου Βόλου να κινηθούν οι σχετικές διαδικασίες για τη «συγγενική» πλέον αναδοχή.

 το Νοσοκομείο Βόλου στάθηκε «φύλακας – άγγελος» για το μωρό

Για το υγιέστατο κοριτσάκι, το οποίο από την πρώτη μέρα που ήρθε στη ζωή μέχρι σήμερα παραμένει στο Αχιλλοπούλειο, χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση της διοίκησης και των αρμοδίων υπηρεσιών, έχει ανοιχτεί μία μεγάλη αγκαλιά. Όλοι το αγαπούν και το φροντίζουν, περιμένοντας να ολοκληρωθεί η διαδικασία της αναδοχής που θα ανοίξει τον δρόμο για να μεγαλώσει με αξιοπρεπείς συνθήκες.

Διαβάστε επίσης:

MASTERCLASS για γονείς: Αντιμετώπιση διατροφικών διαταραχών σε παιδιά και εφήβους

Kάλλιο αργά παρά ποτέ – Αυτά είναι τα πασίγνωστα ακατάλληλα προιόντα που ανακαλούνται από την ελληνική αγορά

Τέμπη: “Πρωταπριλιά, σαν ψέμα το μνημόσυνό τους” – Λυγίζουν οι συγγενείς του 15χρονου Παναγιώτη που σκοτώθηκε με τον μπαμπά του

Τέμπη: Εξιτήριο για τον 20χρονο Στέλιο που βρισκόταν στο κυλικείο – «Βγήκε από μία τρύπα, χωρίς ρούχα γιατί κάηκαν»

 

 

Ροή Ειδήσεων