Τα ζυμαρικά MISKO γιορτάζουν 90 χρόνια και χαρίζουν πλούσια δώρα!

Τα ζυμαρικά MISKO γιορτάζουν 90 χρόνια και χαρίζουν πλούσια δώρα!

Η MISKO κλείνει φέτος 90 χρόνια και το γιορτάζει με ένα μεγάλο επετειακό διαγωνισμό «90 Χρόνια MISKO» και μάς προσκαλεί να γιορτάσουμε μαζί της και να διεκδικήσουμε μέσω κληρώσεων και μέσω συλλογής πόντων, πολλά και πλούσια δώρα, ώστε να ανανεώσουμε το σπίτι και την κουζίνα μας για να απολαμβάνουμε ακόμα περισσότερο τη μαγειρική των αγαπημένων μας ζυμαρικών καθημερινά!

Στις ειδικές συσκευασίες με την ένδειξη «Μεγάλος Διαγωνισμός» θα βρείτε εορταστικό φυλλάδιο που περιλαμβάνει ένα μοναδικό δεκαψήφιο κωδικό. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι απλά να συμπληρώσετε τον κωδικό στο ειδικό πεδίο στο microsite του διαγωνισμού ή εναλλακτικά να στείλετε sms, συμμετέχοντας αυτόματα σε κλήρωση για να κερδίσετε δώρα στη στιγμή.

Οι μεγάλοι νικητές του Διαγωνισμού κερδίζουν δωροεπιταγές αξίας 2.500 ευρώ από τα καταστήματα Κωτσόβολος, ενώ 50 επιπλέον τυχεροί αποκτούν από μία κουζινομηχανή. Παράλληλα, οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό συλλέγουν πόντους, τους οποίους μπορούν να εξαργυρώσουν κερδίζοντας χρήσιμα μαγειρικά σκεύη, όπως κατσαρόλες με σύστημα στραγγίσματος και κεραμικές γάστρες.