Ταξιδεύουμε σε τρεις ηπείρους μέσα από το Διαδικτυακό Φεστιβάλ Παραμυθιών

Ταξιδεύουμε σε τρεις ηπείρους μέσα από το Διαδικτυακό Φεστιβάλ Παραμυθιών

Ταξιδεύουμε σε τρεις ηπείρους μέσα από το Διαδικτυακό Φεστιβάλ Παραμυθιών

Διαδικτυακό φεστιβάλ παραμυθιών ανάμεσα σε τέσσερις χώρες διοργανώνει το θέατρο Αερόπλοιο.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 8 Ιανουαρίου, το πρόγραμμα AESOP που συντονίζει το Θέατρο Αερόπλοιο, η παιδική σκηνή του θεάτρου Τόπος Αλλού, φτάνει στο τέλος του με ένα διαδικτυακό φεστιβάλ που φέρνει κοντά μας παραδόσεις και πολιτισμό από τέσσερις χώρες και τρεις ηπείρους (Ελλάδα, Ισπανία, Βραζιλία, Βιετνάμ).

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ αυτού, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν νέους καλλιτέχνες από αυτές τις χώρες και να απολαύσουν ένα θεατρικό από την Βραζιλία βασισμένο σε ένα έργο του Jose Amado, μία παρουσίαση του παραδοσιακού κουκλοθέατρο του Βιετνάμ, μια ανάγνωση ποιημάτων του ποιητή από την Γαλικία Uxio Novoneyra και ένα θεατρικό έργο από την Ελλάδα.

Θα έχουν επίσης την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια συζήτηση σχετικά με τον τρόπο με την οποίον η προφορική παράδοση μπορεί να χρησιμοποιηθεί από νέους ανθρώπους ως μέσο τοπικής ανάπτυξης.

Το φεστιβάλ αυτό θα πραγματοποιηθεί στα Αγγλικά μέσω zoom το Σάββατο 8/1, στις 14:00 και θα διαρκέσει 3 ώρες.

Η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν αλλά απαιτείται προεγγραφή στην ακόλουθη διεύθυνση: https://forms.gle/NuufoY23aNEMQFMJA.

Θα μεταδοθεί επίσης ζωντανά από την σελίδα του προγράμματος στο facebook https://www.facebook.com/project.aesop

To πρόγραμμα AESOP συγχρηματοδοτείται στα πλαίσια του Erasmus+ της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Συντονίζεται από το Θέατρο Αερόπλοιο και εκτός αυτού συμμετέχουν η Action Synergyαπό την Ελλάδα, το Ίδρυμα Uxio Novoneyra από την Γαλικία της Ισπανίας, η Cooperbom Turismo από την Βραζιλία και το CSDS από το Βιετνάμ.

Διαβάστε επίσης: 

Μητέρα καταγγέλλει τον πατέρα που πρόσκειται στους Θεματοφύλακες επειδή το παιδί της έχασε τη χρονιά

Έκκληση για βοήθεια: Ο 3χρονος Γιώργος χρειάζεται συμβατό δότη μυελού των οστών

Συγκλονίζει γνωστή ηθοποιός: «Χώρισα όσο ήμουν έγκυος – Βίωσα μόνη την εγκυμοσύνη μου»

 

Ροή Ειδήσεων