Τέμπη: Η συγκλονιστική μαρτυρία του Στέλιου που έσωσε 5χρονο μέσα από το φλεγόμενο 3ο βαγόνι (video)

Τέμπη: Η συγκλονιστική μαρτυρία του Στέλιου που έσωσε 5χρονο μέσα από το φλεγόμενο 3ο βαγόνι (video)

Μέσα στην τραγωδία μετά το δυστύχημα στα Τέμπη, αναδύονται και κάποιες «φωτεινές» ιστορίες ελπίδας, όπως εκείνη του νεαρού φοιτητή Στέλιου, που βοήθησε πολλούς ανθρώπους να σωθούν.

Μέσα στις φλεγόμενες λαμαρίνες νεαροί επιβάτες δεν λογάριασαν ούτε την ίδια τους τη ζωή και με αλτρουισμό άρχισαν να απεγκλωβίζουν τραυματίες. Είναι μικροί ήρωες, με μεγάλη καρδιά, που δεν προσπάθησαν μόνο να σώσουν τον εαυτό τους, αλλά κινδύνεψαν και ρίσκαραν για να απεγκλωβίσουν κι άλλους συνεπιβάτες τους.

Ένας από αυτούς είναι και ο Στέλιος που μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου για όσα έζησε τις κρίσιμες ώρες αλλά και το πώς έσωσε 5χρονο μέσα από το φλεγόμενο 3ο βαγόνι.

Ο Στέλιος επέβαινε στο τριτο βαγόνι της επιβατικής αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε μετωπικά με την εμπορική, στα Τέμπη, με συνέπεια να χάσουν τη ζωή τους 57 άνθρωποι. Οι νεκροί που έχουν ταυτοποιηθεί μέχρι στιγμής ανέρχονται σε 56, με την αγνοούμενη 23χρονη φοιτήτρια να είναι η μόνη περίπτωση που δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμα.

«Έβγαινες μόνο μέσα από τη φωτιά, βλέπαμε καμένους & μη αρτιμελείς»

 

Διαβάστε επίσης:

Είμαστε γυναίκες και ονειρευόμαστε έναν κόσμο διαφορετικό από αυτόν της Σταχτοπούτας και της Μικρής Γοργόνας

Τραγωδία στα Τέμπη: Χιλιάδες κόσμου στους δρόμους – «Εκδίκηση θα πάρουμε για εσένα μικρέ» φωνάζουν οι μαθητές

Ροή Ειδήσεων