Τέμπη: Οργή μητέρας ήρωα φοιτητή για το αντίτιμο του εισιτηρίου – «Δεν έχουν τσίπα;» (vid)

Τέμπη: Οργή μητέρας φοιτητή που έσωζε επιβάτες για το αντίτιμο του εισιτηρίου - «Δεν έχουν τσίπα;» (vid)

Τέμπη: Οργή μητέρας ήρωα φοιτητή για το αντίτιμο του εισιτηρίου – «Δεν έχουν τσίπα;» (vid)

Συγκλονίζου τα λόγια της μητέρας του Δημήτρη Αράπη, του φοιτητή της Σχολής Μηχανικών του εμπορικού Ναυτικού, ο οποίος τραυματισμένος απεγκλώβιζε επιβάτες από τη μοιραία αμαξοστοιχία που συγκρούστηκε στα Τέμπη στις 28 Φεβρουαρίου.

Μιλώντας στο T-live του Alpha, η μητέρα εξομολογήθηκε: «Με πήρε το παιδί μου και με ρώτησε «μαμά τι να κάνω; Βλέπω ανθρώπους χτυπημένους γύρω μου, ανθρώπους που ξεψυχάνε, τι να κάνω; Τους είπα να βρουν δρόμο διαφυγής. Το είχανε πάρει σε ένα περιπολικό μαζί με άλλα τρία παιδιά γιατί κρύωναν, ήταν χτυπημένα και σέρνονταν στα γρασίδια. Το βαγόνι το είχαν ζώσει οι φλόγες, τα τραβούσαν τα παιδιά με σχοινιά για να ανέβουν. Είχαν πέσει στο χαντάκι, για να μπορέσουν να ανέβουν».

Ήταν πολυτραυματίας, αλλά έσωζε επιβάτες

Ο νεαρός φοιτητής ήταν πολυτραυματίας, καθώς είχε χτύπημα στον πνεύμονα, με σπασμένα πλευρά και τραύματα σε όλο του το σώμα. Για ένα μήνα έδωσε μάχη για να επουλώσει τις πληγές του στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Όπως σημείωσε η μητέρα του ήρωα φοιτητή που προγραμμάτιζε να ταξιδέψει με άλλο δρομολόγιο αλλά τελικά η μοίρα είχε άλλα σχέδια, καθώς έγινε ένα μπέρδεμα με το εισιτήριό του, «ένιωσε ηλίθια που η Hellenic Train επέστρεψε το ποσό του εισιτηρίου. Εκεί φούντωσα, δεν ντράπηκαν; Δεν έχουν τσίπα να στείλουν το αντίτιμο του εισιτηρίου;».

Διαβάστε επίσης:

Ροή Ειδήσεων