Θανάσης Βισκαδουράκης: «Με τον ερχομό του γιου μου κατάλαβα ότι όταν αγαπάς τα παιδιά, ομορφαίνει η ψυχή σου»

Θανάσης Βισκαδουράκης: «Με τον ερχομό του γιου μου κατάλαβα ότι όταν αγαπάς τα παιδιά, ομορφαίνει η ψυχή σου»

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον σπουδαιότερο ρόλο της ζωής του, αυτόν του πατέρα.

«Αγχώθηκα όταν έγινα πατέρας γιατί δεν ήθελα να μεταφέρω στην σύζυγο μου το προσωπικό μου δράμα. Με τον ερχομό του γιου μου κατάλαβα ότι όταν αγαπάς τα παιδιά, ομορφαίνει η ψυχή σου», σημείωσε.

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια στο ορφανοτροφείο

Παράλληλα μίλησε για τα παιδικά του χρόνια και τα δύσκολα χρόνια στο ορφανοτροφείο που έζησε.

«Η μεγαλύτερη δυσκολία των παιδικών μου χρονών, ήταν το αβέβαιο μέλλον. Τα χρόνια στο ορφανοτροφείο μας απαγορευόταν να ονειρευόμαστε μια καλύτερη ζωή. Δεν ήξερα τι είναι η κοινωνία. Δεν ήξερα πώς είναι η οικογένεια. Τα αδέρφια μου ήταν τα άλλα παιδιά από το ορφανοτροφείο. Έχω κρατήσει φιλίες από το ορφανοτροφείο. Είχα ρωτήσει ένα παιδί από εκεί, αν έκλαψε όταν πέθανε ο βιολογικός του πατέρας και μου απάντησε όχι».

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης έχει μεγάλη αδυναμία στο γιο του, Ιερώνυμο και φροντίζει τον περνά πολύ χρόνο μαζί του. Ο ηθοποιός έχει δηλώσει σε συνέντευξή του πως δεν περίμενε φτάνοντας κοντά στα 50 του χρόνια να δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια. «Ποτέ δεν είχα ένα ζεστό φαγητό, ένα μητρικό φαγητό από τα χέρια μίας μαμάς», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά, συγκινώντας τους πάντες.

Ο γιος του που θα γίνει 5 ετών τον Δεκέμβριο είναι το σημαντικότερο πλάσμα στη ζωή του γι’αυτό και θέλει να είναι μαζί του απολαμβάνοντας όλα όσα κάνει μεγαλώνοντας.

«Το παιδί μου είναι δώρο Θεού. Μετά τη γέννησή του και με τη σύζυγο μου έχω γίνει καλύτερος άνθρωπος, κοιτάω το γιο μου που μεγαλώνει, με λέει μπαμπά και λιώνω. Οι πιο ιερές λέξεις της ζωής είναι να λες μπαμπά και μαμά, λέξεις που δεν τις είπα ποτέ, όλα ξεκινάνε από την οικογένεια.”

Διαβάστε επίσης:

«Ακούσαμε το παιδί να φωνάζει βοήθεια», λέει γείτονας για τον 7χρονο που κλείδωσε ο μπαμπάς σπίτι και έφυγε

Τέμπη: «Θέλω να ευχαριστήσω την γυναίκα που έσωσε την τραυματισμένη κόρη μου και της έδωσε μπουφάν για να μην κρυώνει»

Σχ.χρ. 2023-24: Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία – Η λίστα με όλα τα σχολεία

Λάρισα: Θρίλερ με το νεκρό μωρό – «Δεν ξέρουμε τον πατέρα, αυτή πήγαινε στα πρόβατα. Εγώ το έθαψα» λέει ο αδερφός

Ροή Ειδήσεων